Locatari unui bloc din Romania, amenintati cu politia daca mai fac dus. Mesajul uluitor afisat pe scara

Locatarii unui bloc au fost amenintati cu politia pentru ca fac dus. Imaginea cu textul s-a viralizat in ultimele zile. Iata textul integral:

,,Tulbura odihna vecinilor”

„In atentia locatarilor care fac dus, noapte de noapte, intre 23 si 24!

Va reamintim ca traim intr-un imobil comun si avem obligatia de a ne respecta reciproc. Folosirea dusului si a robinetelor la intensitate maxima, insotita de trantirea sapunului sau a flacoanelor de sampon in cada, produce un zgomot insuportabil care se propaga cu usurinta prin intermediul conductelor de scurgere, tulburand odihna vecinilor.

Potrivit legii, „tulburarea linistii locatarilor intre 22.00 si 8.00, de catre o persoana, prin producerea de zgomote, larma, sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori intrument muzical de intensitate mare.

Dincolo de paragrafe din lege, bunul simt ne obliga la un comportament decent si respectarea celor din jur. Libertatea fiecaruia se termina acolo unde incepe libertatea celorlalti.

In cazul in care bunul simt nu functioneaza, vom fi nevoiti sa solicitam organele prevazute de lege pentru constatarea si sanctionarea unor astfel de comportamente”, scrie in afisul lipit la vizierul de pe scara.

Citeste si articolul :   Liderul formatiei Savoy, Marian Nistor, are un mesaj din izolare: ”Sunte-m alaturea de voi”

Se pare ca hartia cu mesajul fusese pus de unul dintre locatarii blocului.

Autor