Presedintele Klaus Iohannis, despre carantinarea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrbat de un jurnalist daca in Romania vor fi implementate noi restrictii.

„Nu ne dorim un asa numit lockdown. Acum , situatia nu ne duce cu candul la o carantina sau lockdown”, a raspuns seful statului.

Conform spuselor presedintelui Klaus Iohannis, Romania a gestionat eficient criza cauzata de COVID-19. Acesta a mentionat ca „acum, situatia nu ne duce cu gandul la o carantina sau lockdown”.

„Aflam ca la noi pandemia e in extindere, dar in realitate lucrurile au fost gestionate bine. Noi nu ne dorim acest lucru (masuri-drastice ca in Germania, Franta, etc…). Nu ne dorim un asa numit lockdown. Acum, situatia nu ne duce cu gandul la o carantina sau lockdown”, a declarat presedintele.

Publicitate

Cei din PSD sustin, intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, ca, intre a amana alegerile si a bloca toata Romania dupa 6 decembrie, PNL a decis sa organizeze scrutinul iar apoi sa inchida tara.

„Intre a amana alegerile cu iluzia ca PNL poate inca pastra puterea si a bloca toata Romania dupa 6 decembrie, Dreapta Unita a decis: deschidem urnele, apoi inchidem tara!”, scrie PSD.

Citeste si articolul :   AVERTIZARE METEOROLOGICA: Cod galben si portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina

Partidul lui Ciolacu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca se transforma in Grinch. PSD distribuie si un clip video cu sloganul „PNL ti-a furat bucuria Pastelui, nu-i lasa sa-ti fure si Craciunul”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.