Apa calda cu miere: Iata ce se intampla cu corpul tau daca incepi sa bei acest amestec

Unii oameni beau cafea in fiecare dimineata. Dar pe stomacul gol este mai bine sa beti o ceasca de apa calda cu miere.

Strangeti sucul unei jumatati de lamaie intr-o cana cu apa calda. Adaugati o lingura de miere naturala. Se amesteca si se bea dimineata cu 30 de minute inainte de micul dejun. Acest lucru va ajuta la asimilarea tuturor componentelor utile ale amestecului.

Iata motivele pentru care consumul acestui amestec magic este atat de benefic!

Stimuleaza sistemul imunitar.

Sucul de lamaie este o sursa excelenta de vitamine de care organismul nostru are nevoie pentru a intari sistemul imunitar. Prin urmare, consumul regulat de formula poate ajuta la reducerea riscului de infectii ale cailor respiratorii superioare, cum ar fi racelile si gripa. Iar mierea contine antioxidanti care ne ajuta sa luptam impotriva bolilor si chiar a bolilor si afectiunilor de lunga durata.

Publicitate

Ajuta la imbunatatirea circulatiei si la intarirea sistemului nervos.

Glucoza si fructoza imbunatatesc nutritia celulelor, procesele oxidative in urma carora este asigurat un somn odihnitor, iritabilitatea scade.

Citeste si articolul :   Infrigurat pana la oase? Iata cinci alimente care te vor ajuta sa te incalzesti

Acest efect al zaharurilor este sporit de vitaminele si mineralele care se gasesc in miere. Sodiul si potasiul din miere contribuie la mentinerea echilibrului ionic in organism si astfel functionarea sistemului nervos este imbunatatita.

Ajuta la cresterea energiei.

Multi dintre noi alegem sa bem cateva cani de cafea pe zi pentru a ne simti activi. Cu toate acestea, cafeaua contine cantitati mari de cofeina, iar consumul excesiv poate provoca palpitatii cardiace, anxietate si dureri de cap.

Intre timp, nu exista cofeina intr-o ceasca calda de apa cu miere. Consumarea acestuia este extrem de hidratanta si poate oferi corpului nostru un impuls de energie, ceea ce ne face sa ne simtim improspatati si gata de plecare.

Ajuta la detoxifierea organismului.

Pentru acele persoane constiente de sanatate si care doresc o detoxifiere buna, o bautura obisnuita cu apa cu miere poate functiona in mod magic. Promoveaza digestia si imbunatateste aspectul parului si pielii noastre, deoarece apa calda elimina toxinele si alte substante nocive din organism. Consumul de formula in fiecare dimineata poate vindeca o problema cronica de constipatie.

Citeste si articolul :   7 alimente pe care nu ar trebui sa le tii la frigider

Ajuta la pierderea in greutate.

Apa cu miere ne stimuleaza metabolismul, permitand corpului nostru sa arda mai multe calorii, sa descompuna grasimile de sub piele si sa elimine toxinele. Putem bea o ceasca de apa calda cu miere de fiecare data cand dorim ceva dulce. Contine proprietati de suprimare a apetitului care pot ajuta la mentinerea durerilor de foame la distanta. Toate acestea ne ajuta sa pierdem acele kilograme in plus.

Reduce durerile articulare.

Mierea are proprietati antiinflamatorii care ne pot ajuta sa facem fata inflamatiei cronice, cum ar fi articulatiile care se simt dureroase, rigide si umflate. Pentru cei cu artrita, consumul de apa calda cu miere poate oferi o usurare semnificativa.

Incetineste imbatranirea.

Toxinele provoaca imbatranirea prematura. Apa cu miere curata toxinele daunatoare si curata corpul. Pielea se va reinnoi treptat pe masura ce mierea regenereaza celulele, previne ridurile si ii mareste elasticitatea.

Autor