Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa lui Nicusor Dan: “Puneti mana pe carte si pe treaba”

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a facut recent o serie de acuzatii dure la adresa lui Nicusor Dan dupa ce acesta a anuntat ca nu poate prelua, inca, mandatul de primar.

Mesajul integral:

„Acuzatiile formulate azi de Nicusor Dan, ca nu isi poate prelua mandatul de primar general, din cauza unor contestatii in instanta sunt de o ipocrizie incredibila, avand in vedere renumele de “procesoman” si „contestatar de serviciu” pe care le-a dobandit in urma nenumaratelor atacuri in justitie prin care a blocat mii de proiecte ale administratiei bucurestene. In loc sa se planga de faptul ca e contestat in instanta, exact asa cum i-a contestat el pe altii ani de zile, Nicusor Dan ar trebui sa isi rezolve starea de incompatibilitate si de duplicitate, in dubla calitate pe care o are acum, in procesele pe care le-a intentat Primariei Municipiului Bucuresti.

Ar trebui sa inteleaga un lucru simplu: nu poti sa si acuzi, si sa si aperi Primaria Capitalei in acelasi proces! In ceea ce priveste afirmatiile sale despre ce s-a facut in ultimii ani pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Bucuresti, Nicusor Dan isi incepe mandatul cu o mare minciuna. A cata? Daca ar sti sa analizeze corect documentele Primariei, ar constata ca in ultimii 4 ani, in Capitala s-au schimbat aproximativ 270 de Km din reteaua de termoficare, adica echivalentul distantei dintre Bucuresti si Sibiu – in orice caz cu mult mai mult decat cei 680 de metri la care s-a referit in declaratia sa si care reprezentau, de fapt, un singur segment de retea, la care s-a lucrat doar intr-unul dintre santierele de reabilitare a retelei de termoficare.

Publicitate

Cifra citata de Nicusor Dan provine dintr-o raportare din Planului Integrat de Calitate a Aerului (PICA), insa neintelegand exact semnificatia acelui document, s-a pripit sa traga concluzia ca doar atat s-ar facut in ultimii 4 ani. In realitate, se poate proba cu documente ca, in ultimii 4 ani, in reteaua de termoficare a Capitalei, s-a inlocuit cea mai mare cantitate de teava din ultimele 3 decenii.
Astfel de afirmatii de amator nu fac decat sa demaste incompetenta si vadita dificultate a lui Nicusor Dan de a intelege cum functioneaza administratia Bucurestiului.

In ceea ce priveste stocurile pentru interventiile in caz de avarie, precizez ca, in prezent, Termoenergetica dispune de toate materialele necesare. Inainte de a se lansa in alte afirmatii hazardate, Nicusor Dan ar face bine sa vada care era situatia cu 4 ani in urma, cand RADET-ul nu mai avea de 9 luni de zile contract pentru furnizarea tevilor necesare, iar personalul era mult subdimensionat.

In prezent, Termoenergetica are stocurile la zi, iar in ultimii 4 ani a fost pentru prima data cand s-a suplimentat numarul de angajati la RADET, in special in zona de interventii in situatii de avarie.
Domnule Nicusor Dan, informati-va mai bine inainte de a-i critica pe altii! Puneti mana pe carte si pe treaba! #MinciunaArePicioareScurte”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca a dezvaluit totul: "Nu am mai deschis seara televizorul de peste 15 ani"

https://www.facebook.com/gabifirea/posts/3670908202971960

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.