Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa lui Nicusor Dan: “Puneti mana pe carte si pe treaba”

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a facut recent o serie de acuzatii dure la adresa lui Nicusor Dan dupa ce acesta a anuntat ca nu poate prelua, inca, mandatul de primar.

Mesajul integral:

„Acuzatiile formulate azi de Nicusor Dan, ca nu isi poate prelua mandatul de primar general, din cauza unor contestatii in instanta sunt de o ipocrizie incredibila, avand in vedere renumele de “procesoman” si „contestatar de serviciu” pe care le-a dobandit in urma nenumaratelor atacuri in justitie prin care a blocat mii de proiecte ale administratiei bucurestene. In loc sa se planga de faptul ca e contestat in instanta, exact asa cum i-a contestat el pe altii ani de zile, Nicusor Dan ar trebui sa isi rezolve starea de incompatibilitate si de duplicitate, in dubla calitate pe care o are acum, in procesele pe care le-a intentat Primariei Municipiului Bucuresti.

Ar trebui sa inteleaga un lucru simplu: nu poti sa si acuzi, si sa si aperi Primaria Capitalei in acelasi proces! In ceea ce priveste afirmatiile sale despre ce s-a facut in ultimii ani pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Bucuresti, Nicusor Dan isi incepe mandatul cu o mare minciuna. A cata? Daca ar sti sa analizeze corect documentele Primariei, ar constata ca in ultimii 4 ani, in Capitala s-au schimbat aproximativ 270 de Km din reteaua de termoficare, adica echivalentul distantei dintre Bucuresti si Sibiu – in orice caz cu mult mai mult decat cei 680 de metri la care s-a referit in declaratia sa si care reprezentau, de fapt, un singur segment de retea, la care s-a lucrat doar intr-unul dintre santierele de reabilitare a retelei de termoficare.

Cifra citata de Nicusor Dan provine dintr-o raportare din Planului Integrat de Calitate a Aerului (PICA), insa neintelegand exact semnificatia acelui document, s-a pripit sa traga concluzia ca doar atat s-ar facut in ultimii 4 ani. In realitate, se poate proba cu documente ca, in ultimii 4 ani, in reteaua de termoficare a Capitalei, s-a inlocuit cea mai mare cantitate de teava din ultimele 3 decenii.
Astfel de afirmatii de amator nu fac decat sa demaste incompetenta si vadita dificultate a lui Nicusor Dan de a intelege cum functioneaza administratia Bucurestiului.

Citeste si articolul :   Printul William, prima reactie dupa acuzatiile aduse de Meghan Merkle si printul Harry

In ceea ce priveste stocurile pentru interventiile in caz de avarie, precizez ca, in prezent, Termoenergetica dispune de toate materialele necesare. Inainte de a se lansa in alte afirmatii hazardate, Nicusor Dan ar face bine sa vada care era situatia cu 4 ani in urma, cand RADET-ul nu mai avea de 9 luni de zile contract pentru furnizarea tevilor necesare, iar personalul era mult subdimensionat.

In prezent, Termoenergetica are stocurile la zi, iar in ultimii 4 ani a fost pentru prima data cand s-a suplimentat numarul de angajati la RADET, in special in zona de interventii in situatii de avarie.
Domnule Nicusor Dan, informati-va mai bine inainte de a-i critica pe altii! Puneti mana pe carte si pe treaba! #MinciunaArePicioareScurte”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Acuzațiile formulate azi de Nicușor Dan, că nu își poate prelua mandatul de primar general, din cauza unor contestații…

Gepostet von Gabriela Firea am Donnerstag, 22. Oktober 2020

Autor