Launch Center Pro vă permite acum să schimbați pictogramele aplicației iOS fără a utiliza Comenzi Rapide

Personalizarea ecranului de pornire a devenit populară de la lansarea iOS 14 și mulți utilizatori au adăugat pictograme de aplicații personalizate pe ecranul de pornire folosind aplicația Comenzi rapide pentru a crea niveluri de personalizare fără precedent.

Singura problemă cu această metodă este că te lovești de aplicația Comenzi rapide de fiecare dată când deschizi o aplicație cu o pictogramă personalizată, ceea ce nu este o modalitate excelentă de a optimiza utilizarea și poate fi enervant. Cu toate acestea, datorită celei mai recente actualizări a Launch Center Pro, există acum o modalitate de a adăuga pictograme de aplicații personalizate fără a merge nicăieri lângă aplicația Comenzi rapide.

Launch Center Pro, un utilitar iOS care oferea widget-uri și pictograme personalizate cu mult înainte ca acestea să fie permise pe ecranul de pornire al iPhone-ului, își aduce instrumentele de proiectare pe iOS 14. Aplicația își propune să valorifice tendința recentă către personalizarea ecranului de start oferind un set din peste 7.000 de glifuri și emoji care pot fi utilizate pentru a crea pictograme personalizate pentru utilizare cu aplicația Comenzi rapide Apple.

Citeste si articolul :   Apple dezvolta procesoare ARM cu 32 de nuclee si GPU-uri cu 128 de nuclee pentru a inlocui AMD

În plus, aplicația oferă peste 13 stiluri de fundal de pictograme cu câte 15 culori fiecare, împreună cu alte instrumente pentru a crea o experiență personalizată, cum ar fi stilul glifelor și ecusoanele, de exemplu. În total, are capacitatea de a produce 13 trilioane de icoane posibile folosind instrumentele sale încorporate – și chiar mai mult dacă alegeți să utilizați propriile fotografii atunci când creați icoanele.

Credit : Contrast/Launch Center Pro

Launch Center Pro gestionează acest lucru utilizând profiluri de configurare pentru a adăuga pictograme personalizate pe ecranul de pornire, în timp ce un nou Icon Composer vă permite să creați pictograme unice cu opțiuni pentru a modifica dimensiunea și culoarea pictogramei și să utilizați glife, fotografii, forme, nume și ecusoane pentru completează-l.

Când ați terminat de creat pictogramele, un profil de configurare descărcabil este generat de Launch Center Pro, pe care trebuie să îl instalați pe dispozitiv.

Așa cum demonstrează videoclipul de mai sus, este o soluție elegantă care ar trebui să se dovedească populară până când Apple decide să adauge o abilitate nativă de a personaliza pictogramele în iOS, iar interfața aplicației facilitează întregul proces de personalizare și consumă mult mai puțin timp decât metoda Comenzi rapide. Singura limitare este că, dacă doriți să personalizați pictogramele aplicațiilor stoc Apple, acestea trebuie încă lansate prin comenzi rapide.

Citeste si articolul :   Siguranta Blockchain

Launch Center Pro este gratuit în App Store, dar Icon Composer este o “achiziție în aplicație” de 20 USD. În plus, aplicația oferă un pachet de abonamente de 14,49 USD care include compozitorul de pictograme, precum și alte câteva caracteristici. Este disponibilă și o perioadă de încercare gratuită de 7 zile.

Autor