Inca un oras intra in scenariul rosu

Inca un oras intra in scenariul rosu. Muncipiul Sfantu Gheorghe a trecut, luni, de rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori, iar locuitorii a fost informati prin mesaj RO-Alert. Toate unitatile de invatamant trec in scenariul rosu.

”Avand in vedere contextul epidemiologic actual, precum si cresterea alarmanta a numarului de infectari cu virusul SARS-CoV-2, ceea ce reprezinta in momentul de fata depasirea de peste 3 la mia de locuitori, I.S.U. Covasna a transmis astazi un transmis un mesaj de avertizare RO-ALERT in municipiul Sfantu Gheorghe cu recomandari privind respectarea regulilor de distantare si igiena”, a transmis, luni, ISU Covasna.

ISU Covasna a anuntat ca masca de protectie este obligatorie in toate spatiile deschise si inchise, iar unitatile de invatamant trec la scenariul 3.

”Facem inca o data apel la cetateni sa respecte regulile si recomandarile facute de autoritati, pentru ca, impreuna, sa reusim diminuarea efectelor acestei pandemii”, a mai transmis ISU.

Publicitate

Judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19.

Citeste si articolul :   Alocatiile nu se dubleaza de la 1 august. Cat primesc copiii

Municipiul Bucuresti – 581 si judetele Brasov – 139, Iasi – 125 si Prahova – 125 sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, luni, Grupul de Comunicare Strategica (GCS).

Cele mai putine cazuri s-au inregistrat in judetele Covasna – 2, Mehedinti – 8, Hunedoara – 9, Vrancea – 9.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.