Dupa Cristina Topescu, alta jurnalista romanca a fost gasita fara suflare in casa

Destin crunt pentru jurnalista Ramona Feraru. Clipe grele in presa din Romania. Jurnalista a decedat la varsta de 55 de ani.  Dupa disparitia acesteia, mai multi colegi au transmis mesaje comemorative.

Potrivit primelor informatii, femeia a fost gasita fara suflare in casa, iar cauza decesului ar fi complicatiile respiratorii pe care le-a facut.

„Imi este greu sa anunt iarasi disparitia unui vechi jurnalist. Ramona Feraru a incetat din viata. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!”, a scris jurnalistul Petrisor Cana pe reteaua de socializare.

S-a stins Ramona Feraru

Publicitate

Jurnalistul a oferit si cateva detalii despre decesul Ramona Feraru. „Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! E inca o zi trista pentru presa romaneasca.

Am aflat cu stupoare vestea de la prietenul ei si am inceput sa sun… Sunt chiar aici la locuinta ei.

Deocamdata sunt politistii, medicul care a ingrijit-o in ultimele clipe si probabil ca urmeaza sa vina si cei de la IML.

Citeste si articolul :   Abia acum s-a aflat. De ce a decedat, de fapt, Cristina Topescu

Stiu ca nu se simtea bine, slabise in ultima vreme, iar ultimul telefon pe care l-a dat l-ar fi dat medicului”, a mai declarat Petrisor Cana la Romania TV.

Ramona Feraru Kim a lucrat la Evenimentul Zilei, Curentul si Gandul. Timp de 15 ani a fost reporter la Realitatea TV. In prezent, jurnalista scria la puterea.ro.

Ramona Feraru era jurnalist acreditat pe Justitie si a realizat numeroase articole, anchete si interviuri, de-a lungul carierei.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.