Dupa Cristina Topescu, alta jurnalista romanca a fost gasita fara suflare in casa

Destin crunt pentru jurnalista Ramona Feraru. Clipe grele in presa din Romania. Jurnalista a decedat la varsta de 55 de ani.  Dupa disparitia acesteia, mai multi colegi au transmis mesaje comemorative.

Potrivit primelor informatii, femeia a fost gasita fara suflare in casa, iar cauza decesului ar fi complicatiile respiratorii pe care le-a facut.

„Imi este greu sa anunt iarasi disparitia unui vechi jurnalist. Ramona Feraru a incetat din viata. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!”, a scris jurnalistul Petrisor Cana pe reteaua de socializare.

S-a stins Ramona Feraru

Jurnalistul a oferit si cateva detalii despre decesul Ramona Feraru. „Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! E inca o zi trista pentru presa romaneasca.

Am aflat cu stupoare vestea de la prietenul ei si am inceput sa sun… Sunt chiar aici la locuinta ei.

Deocamdata sunt politistii, medicul care a ingrijit-o in ultimele clipe si probabil ca urmeaza sa vina si cei de la IML.

Citeste si articolul :   Focar de Covid-19 la cel mai mare spital de urgenta din tara. Spitalul Floreasca inchide o sectie de chirurgie

Stiu ca nu se simtea bine, slabise in ultima vreme, iar ultimul telefon pe care l-a dat l-ar fi dat medicului”, a mai declarat Petrisor Cana la Romania TV.

Ramona Feraru Kim a lucrat la Evenimentul Zilei, Curentul si Gandul. Timp de 15 ani a fost reporter la Realitatea TV. In prezent, jurnalista scria la puterea.ro.

Ramona Feraru era jurnalist acreditat pe Justitie si a realizat numeroase articole, anchete si interviuri, de-a lungul carierei.

Autor