„Mi-a fost dor de mine”. 5 probleme cu care se confrunta numai sufletele batrane

Exista suflete tinere si batrane. Si raspunsul nu este in varsta, ci in numarul de reincarnari.

Pe masura ce un tanar devine mai matur, mai intelept, in acelasi mod, sufletul tanar se imbunatateste si se maturizeaza.

Batranul suflet nu are doar experienta colosala, ci se confrunta si cu multe probleme.

1. Intuitie puternica.

Publicitate

Aveti aceasta abilitate ciudata de a mirosi adevarul, de a simti cand ceva nu este la locul lui. Sufletele batrane au o bogata experienta, asa ca inteleg si discern clar momentul in care ceva nu merge bine.

2. In copilarie, erai considerat „ciudat”.

Colegii nu inteleg oamenii cu sufletele batrane. Acestia sunt copiii care inteleg mai mult decat altii, acestia sunt studenti care vad esenta problemei, acestia sunt adulti care sunt capabili sa inteleaga cele mai subtile legaturi dintre evenimente.

3. Ii ierti cu usurinta pe ceilalti.

Stiti ca nu exista nimic permanent in aceasta lume si, prin urmare, nu trebuie sa ascundeti furia si resentimentul fata de ceilalti. La urma urmei, este ca si cum ai bea otrava si ai astepta ca cealalta persoana sa se imbolnaveasca. Dar oamenii profita adesea de acest lucru.

Citeste si articolul :   Sfantul Ilie 2021. Traditii si obiceiuri. Ce se face dimineata pentru sporul casei si sanatate.

4. Devii mai cinic.

Da, cinismul vine odata cu experienta, dar otraveste viata. Nu fi prea dur cu oamenii cand lucrurile merg prost. Mai bine renunta la situatie.

5. Oamenii sunt inexplicabil atrasi de tine.

Sufletele batrane sunt foarte intelepte, iar alti oameni sunt atrasi de ele. Si, desi poti fi un introvertit, chiar si un pustnic, nu va crea o bariera intre tine si prietenii tai.

Ce fel de suflet crezi ca ai?

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.