Pavel Stratan, rupe tacerea si spune adevarul despre relatia Cleopatrei cu Edward Sanda: “Nu stiu cat…”

Edward Sanda si Cleopatra Stratan , fiica celebrului Pavel Stratan, formeaza cel mai tanar cuplu din muzica romaneasca. Frumoasa artista a implinit 18 ani, acum cateva zile. Cu acest prilej, iubitul ei, Edward Sanda, a cerut-o in casatorie, lucru care a surprins pe toata lumea, tinad cont e varsta Cleopatrei.

Artista a declarat intr-un interviu ca parintii sai au fost foarte emotionati cand a fost ceruta in casatorie. Pacel Stratan, tatal solistei, a acordat un interviu in care a vorbit despre viitor sau ginere si despre deciziile fiicei sale. El a spus ca tanarul este primit cu bratele deschise in familia sa.

Pavel Stratan, adevarul despre relatia fiicei sale, Cleopatra

Pavel Stratan considera ca nu exista un baiat mai potrivit pentru fiica sa decat Edi.

„Numai cuvinte de lauda, un copil de aur, cuminte, la fel ca si Cleopatra, cred ca s-au gasit repede. Nu stiu cat s-au cautat sau poate nu s-au cautat deloc. S-au intalnit cand si unde trebuie, la timpul si la locul potrivit. Eu intotdeauna am sustinut-o pe Cleopatra in orice si parerea ei pentru mine este sfanta. N-am avut niciodata contradictii. Intotdeauna ne-am sfatuit si mi-a placut mereu ce decizii ia, cum gandeste. Ramane doar sa-i sustin deciziile. Parca nu mai am ce sa-i vorbesc in plus. Cred ca am vorbit destul cat ea a fost micuta. De la anul se va muta in Bucuresti, la facultate” a spus Pavel Stratan, intr-un interviu acordat pentru Click.

Citeste si articolul :   Dupa ce s-a casatorit la doar 18 ani, Cleopatra Stratan a luat alta decizie controversata. Sotul ei a dat vestea: "Nu mi-e rusine"

Pavel Stratan este un tata fericit care are incredere totala in deciziile fiicei sale.

Autor