Horoscop pentru saptamana 11- 17 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Trei zodii sunt vizate de astre. Totul se intoarce impotriva lor

Horoscop pentru saptamana 11- 17 octombrie. Cunoscutul astrolog, Mariana Cojocaru, ne prezinta principalele aspecte astrale pentru perioada urmatoare.

Iata ce spune astrologul pentru fiecare zodie in parte:

“BERBEC

Veti avea stari ciudate si veti fi confuzi in relatiile de casatorie si parteneriale. Cum are semnificatie karmica, multi nu realizati cate secrete vi se ascund in dragoste si cariera. Sanatatea este pe muchie de cutit, ca are aspecte karmice greu de dibuit si diagnosticat. Probleme in familie.

TAUR

Unii dintre voi deja simt influenta Lilith, cel putin pe sanatate si cariera. Sa vedeti apoi cum poate sa va dea peste cap, ca are menirea de a face ravagii pe unde trece… Vizeaza dragostea, business-ul si alte sectoare existentiale, in functie de karma ta.

GEMENI

Mercur va intra in miscare retrograda in Scorpion, deci va vizeaza in mod direct si pe voi, dar si pe Fecioare si pe Scorpioni. Blocaje si la cei care sunt nascuti in alte semne zodiacale, caci pot fi vizati de aspectele grele mentionate si la celelalte zodii(dragoste, tradari, cariera, business, sanatate, copii).

RAC

Cum Mercur va fi retrograd intr-o zodie de apa ca a voastra, sa vedeti tensiuni, neintelegeri si certuri in plan sentimental, familie si copii(dragoste). Se inteteste focul… Ceea ce era foc de iubire in trecut sau foc de paie, acum se transform in foc si para. E valabila si reciproca.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 noiembrie 2022. Cheile vechi nu deschid usi noi

LEU

Mercur va retrograda in Ceriu si va poate retrograda si pe voi (dragostea cu incompatibilitati si compatibilitati, afecteaza statutul social in viata si fisureaza piedestalul in cariera si business). Cum caile de limpezire le pot studia pe astrograma karmica si complexa personala, pentru reconsolidare si reorintare, stiti ca e altceva. Ca sa nu va prabusiti.

FECIOARA

O noua etapa cu Mercur Retrograd va incepe saptamana care urmeaza si, cum scriam la Gemeni, va vizeaza in mod direct si nu va ia pe ocolite. Ca nu este sarba in doi sau pas in doi. Dimpotriva, veti fi fata in fata si va veti uita lung unul la altul sau va veti certa. Sunt secrete nespuse care va pot afecta sanatatea, chiar daca nu constientizati. Multi isi spun ca totul e trecator si…se aduna grav lucruri.

BALANTA

Cum Soarele este inca in Balanta, Venus este in Fecioara si Mercur va intra Retrograd in Scorpion, e bine sa va spun ca dragostea este bolnava in tara aceasta, de vreme ce sunt atatea violente in familie(cuplu sau copii). Sunteti vizate dur de aspectele perioadei si nici nu constientizati, cred, ca e obligatoriu sa evoluati.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 octombrie 2020. Fecioara are parte de o multime de oportunitati

SCORPION

Mercur va intra in miscare retrograda si va da planurile peste cap. Cum aspectul retrograd tine de trecut, inclusiv de vietile voastre anterioare, acolo se vad barierele care vi le pune Universul. Dispute, certuri la locul de munca, business sau in familie(dragoste), cu impact puternic asupra sanatatii. Cariera este vizata in mod direct si, chiar daca acum spuneti ca sunteti pe cai mari, roata se invarteste.

SAGETATOR

Bulversati si nu stiti incotro sa o luati. Cei care au impresia ca acum le merge bine si sunt fericiti in relatii si casatorie/dragoste imi vor da pe viitor dreptate. Schimbarile vor veni brusc si neasteptat.

CAPRICORN

Toate cele trei planete din constelatia voastra si-au reluat mersul direct. Cei care nu au inteles greselile acumultate in timp(inclusiv vietile anterioare), vor avea si mai mult de tras. Aspectele erau de tip karmic, ultra-individual si personal, nu ca aspecte de grup, general-previzionale. Socuri neasteptate pe cariera, sanatate, viata de familie, copii sau alte zone/domenii existentiale foarte importante.

VARSATOR

Cum tara este in Varsator, raman uimita cum si cat de repede lucrurile scapa de sub control in natura si in plan social. De agresivitatile din plan domestic si nu numai… Va afecteaza si voua sanatatea, deci karma personala va ajuta sa va salvati individual.

Citeste si articolul :   Vesti noi de la Neti Sandu. Horoscopul de astazi

PESTI

Lucrurile pot scapa de sub control, oricat ne-am stradui unii sa luptam pentru stabilitate si dragoste. Suntem mult prea putini oameni sensibili, care putem deslusi cu adevarat mesajul Universului. E plin de egoisti, care acum, cu Mercur Retrograd in Scorpion vor folosi metode si instrumente necinstite pentru manipulare si avantaje personale.”

Autor