Rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Balantele trec prin clipe grele, Scorpionii intra sub protectie divina

Rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Celebrul numerolog. Mihai Voropchievici, ne aduce previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Sa vedem ce spune numerologul pentru fiecare zodie.

BERBEC

Este trimis undeva unde trebuie sa arate cine este el. E deschizator de drumuri, e prima zodie. Are un pic de munca. Consolidati-va pozitia an familie, in societate, dar si la serviciu si veti vedea ca triumfati. Sa isi arate calitatile!

TAUR

Publicitate

Incepe cu visuri de toama. Sa se mute de acasa sau de la serviciu. Vor actiona perfect intre cele doua propuneri. Vor face o schimbare: ori alta locuinta, ori alt job.

GEMENI

Au nevoie de dragoste! Sunt vesnicii indragostiti ai zodiacului. Vine ceva nou, fierbinte, pasional saptamana urmatoare. Alegeti cu mintea, nu numai cu inima ca s-ar putea sa va coste!

RAC

Vrea sa afle rezolvarea problemelor si face un consiliu. Incep sfatuirea!

Rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020.

LEU

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 august 2023. Taurul trebuie sa invete din greselile trecutului

Isi incarca bateriile. Se baga intr-un con de umbra, departe de toata lumea. Nu mai permite nimanui sa stie ce e cu el. Isi rezolva probleme care ii framanta.

FECIOARA

Schimbari masive in casa, in familie. Trebuie sa fie pregatita si ea nu prea e pregatita pentru schimbari, se panicheaza cand trebuie sa faca o schimbare si vine ceva neprevazut. Dar asta va ajuta sa progresati!

BALANTA

O saptamana cu batalii furtunoase, dispute. Apare simbolul uraganului. Trebuie sa sustina o mica batalie, dar se rezolva totul.

Rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020.

SCORPION

Intra in atentia celorlalti. Primesc cadouri, atentii.

SAGETATOR

A aparut o runa fantastica. Simbolul fertilitatii si al belsugului. Luni incep sa vi se indeplineasca visele pe care vi le doriti demult.

CAPRICORN

Ati dat lovitura la cutia cu bunatati. Se produce un salt calitativ, rapid in existenta voastra. Au fost nemultumiti de multa munca si bani putini si acum vin lucruri bune pe toate planurile.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 octombrie 2023. Pestii vor avea o zi plina de evenimente

VARSATOR

Drept la tinta. Pregatiti-va pentru o mica batalie, dar nu ii dati amploare pentru ca veti castiga

PESTI

Parasesc acvariul cand vor si cand nu vor. Faceti-va bagajele pentru astrele anunta calatorii. Sau daca nu vacante, vor fi numai pe drumuri.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.