8 combinatii de zodii care nu ar trebui sa formeze un cuplu

8 combinatii de zodii care nu ar trebui sa formeze un cuplu. Astrologii au facut o lista cu zodiile necompatibile, din punct de vedere astral.

1. Balanta si Capricorn – diferente in traditie.

Acesti doi fluturi sociali adora sa petreaca impreuna si sunt adesea vazuti ca un cuplu influent printre prietenii si colegii lor. Este adevarat ca Balanta si Capricornul ar putea conduce lumea (sau cel putin cercul lor social) daca ar lucra impreuna, dar realitatea este ca relatia lor tinde sa fie superficiala si lipsita de pasiune, iubire si emotie.

Personalitatea cocheta si fermecatoare a Balantei se imperecheaza bine cu increderea si ambitia Capricornului. Dar relatia dintre aceste doua semne nu dureaza niciodata mult. Amandoi au tendinta de a se confunda si de a tine prea mult de imaginea lor. Au nevoie de un partener cu valori opuse pentru a-i influenta pozitiv. Dar tot ceea ce fac Balanta si Capricornul este sa se incurajeze reciproc sa continue comportamentul negativ.

Publicitate

Ambitiile Capricornului par sa fie la locul lor – Balanta iubeste sa arate un partener de succes. Cu toate acestea, in spatele usilor inchise, Balanta se poate simti a doua dupa cariera la Capricorn si alte proiecte. Capricornii pot fi neglijenti si adesea gasesc sufocanta dorinta Balantei de a petrece timp impreuna. Daca acest cuplu poate invata sa faca compromisuri, atunci este posibil sa nu fie un intuneric complet, dar este putin probabil. Pregateste-te pentru o despartire foarte dramatica!

Citeste si articolul :   4 perechi de zodii care raman impreuna pana la sfarsit

2. Berbec cu Scorpion

Aceste doua zodii creeaza un cocktail foarte periculos deoarece sunt unele dintre cele mai intense zodii din toata astrologia. Poate ca ele se vor conecta foarte bine in dormitor, dar ulterior se va ajunge la distrugerea ambelor capete si cel mai probabil amandoua zodiile vor avea de suferit.

8 combinatii de zodii care nu ar trebui sa formeze un cuplu

3. Rac cu Gemeni

Racii si gemenii par diferiti la prima vedere, dar de fapt au mai multe in comun decat ar parea. Amandoi partenerii tind sa treaca de la o stare la alta instant. Pe termen lung, valorile lor intrinsece diferite vor iesi la suprafata si se va remarca energia gemenilor si dorinta de stabilitate a racului.

4. Leu cu Taur

De obicei daca doua zodii au lucruri in comun, acesta este un lucru bun, dar nu si pentru leu si taur. Ei au o vointa foarte puternica si doresc sa domine, facandu-i sa se ciocneasca. Ei se aseamana foarte mult cu polii identici ai unui magnet care nu se vor atrage niciodata.

5. Fecioara si Sagetator – fara multa pasiune.

Publicitate

Fecioara si Sagetatorul sunt suflete ganditoare si le place sa aiba conversatii lungi si profunde intre ele. Filosofia este un interes comun si, daca adaugati vin, vor vorbi toata noaptea. Ambii sunt entuziasmati de calatorii, activism, politica si ajutarea persoanelor care au nevoie. Din pacate, aceste interese care le unesc mintile sunt cele care le separa fizic. Ambele semne sunt aventurieri independenti care doresc sa-si plaseze partenerul pe locul doi.

Citeste si articolul :   Un astrolog celebru in toata lumea spune care sunt zodiile cu mare noroc in lunile urmatoare

In plus fata de problemele de mai sus, exista incoerenta in dormitor. Fecioarei ii place sa faca totul incet si senzual. Si Sagetatorul este mult mai rapid si mai violent,. Fecioara este deseori frustrata, ceea ce se poate manifesta sub forma agresivitatii pasive.

De fapt, sunt mai mult prieteni decat iubiti. Sagetatorul gaseste stabilitatea Fecioarei si dragostea pentru rutina destul de inabusitoare, in timp ce Fecioara poate fi frustrata de nevoia Sagetatorului de a fi constant in aventura.

Un lucru este sigur – acest cuplu trebuie sa faca un milion de compromisuri pentru ca relatia lor sa supravietuiasca. Si atunci cand faci un compromis cu totul, merita sa continui?

8 combinatii de zodii care nu ar trebui sa formeze un cuplu

6. Varsator cu Scorpion

Ambele zodii sunt similare deoarece au niste opinii bine inradacinate si sunt independente. Ele pot gravita impreuna la inceput prin intermediul conversatiilor intelectuale, dar varsatorul are nevoie de libertate, in timp ce scorpionul prefera sa iubeasca si sa aprecieze putine persoane.

7. Balanta cu Rac

Chiar daca amandoua semnele cauta sa-si gaseasca echilibrul, armonia si pacea, balanta are o atitudine lipsita de griji si sofisticata care il amuza pe timidul rac. Pe termen lung, racul isi doreste o conexiune emotionala, insa balanta tinde sa se axeze mai mult pe partea intelectuala si de comunicare.

Citeste si articolul :   Zodia ta iti spune cat de sanatos esti cu adevarat

8. Varsator si Scorpion – prea multa gelozie.

Varsatorul si Scorpionul sunt o combinatie interesanta, deoarece sunt atat de aproape de a avea potrivirea perfecta. Cu toate acestea, cumva relatia lor nu dureaza niciodata mult. Nu stim ce este in neregula intre cei doi, dar istoria a aratat ca nu se impaca bine intre ei, chiar daca in viata reala par a fi plini de dragoste unul pentru celalalt.

Varsatorul este un suflet atent si independent. Este plin de viata si vesel, dar apreciaza foarte mult sa fie singur. Desprinderea de realitate este o distractie preferata a acestui semn aerian fara griji. Scorpionul, pe de alta parte, ii place sa se daruiasca partenerului sau. Este orientat spre familie si poate fi neincrezator daca nu este sigur de un partener.

Un lucru social pe care Varsatorii il iubesc este sa petreaca timp cu prietenii lor. Dar il poate face pe Scorpionul sa fie gelos. Ar vrea ca Varsatorul sa fie doar cu el. Dar daca stai intre Varsator si prietenii lui, relatia se va incheia inainte ca el sa o stie.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.