Zodia ta iti spune cat de sanatos esti cu adevarat

Sistemul nostru imunitar este o problema determinanta in aceasta criza de toamna, dar cat de mult spune zodia noastra despre sanatatea noastra? O privire asupra proprietatilor arata ca cel putin potentialul dvs. de a duce o viata sanatoasa poate fi derivat din ele.

Eficienta sistemului nostru imunitar este determinata in primul rand de sanatatea si stilul nostru de viata general. Cu toate acestea: unii au mai multa grija de sanatatea lor decat altii – si acest lucru poate fi explicat in vederea semnului zodiacal. De fapt, astrologia poate fi un punct de referinta pentru a afla punctele tari și punctele slabe (imune) ale semnelor zodiacale individuale.

Berbecul poate fi mai susceptibil la boli decat alte semne ale zodiacului, in principal deoarece constientizarea sanatatii lor nu este foarte mare. Ii place viata (la urma urmei iubeste sportul), tinde sa ignore la inceput simptomele bolii si este adesea rezistent la sfaturi. Prin urmare, Berbecul trebuie deseori indemnat din exterior sa faca ceva pentru sistemul lor imunitar – de exemplu, sa acorde atentie unei diete sanatoase.

Taurul este un maniac de control si, prin urmare, el acorda atentie si semnalelor corpului sau si starii sale generale de sanatate. Daca se imbolnaveste vreodata, va face tot ce este necesar pentru a impiedica sa se repete. Taurul este atent in general si extrem de atent la el insusi, acorda atentie dietei sale si exercitiilor fizice.

Gemenii sunt considerati sensibili si, de asemenea, pentru ca sunt suflete sensibile cu ei, psihicul poate afecta sanatatea. In acelasi timp, au tendinta de a suprima problemele, inclusiv simptomele bolii. Nivelul suferintei trebuie sa fie destul de ridicat inainte ca gemenii sa ia masuri – dar apoi cu adevarat. In plus, gemenii uneori trebuie sfatuiti de familie sau prieteni sa aiba suficienta grija de ei insisi si de sistemul lor imunitar.

Racii sunt, de asemenea, fiinte extrem de sensibile si pot fi foarte bolnavi. Unii sunt hipocondriaci pronuntati, altii ignora plangerile sau simptomele bolii cat mai mult posibil. Cancerul are adesea doar un sentiment slab dezvoltat pentru corpul sau si nevoile sale si, uneori, are nevoie si de putina supraveghere si indrumare pentru a nu se neglija pe sine si sistemul ssu imunitar.

Leul are o incredere pronuntata in sine, ii place sa faca o impresie. De aceea, el acorda atentie si corpului sau, care ar trebui sa fie intotdeauna in forma maxima. Lucreaza la fitness si acorda atentie dietei sale. De aceea sistemul sau imunitar poate fi, de obicei, la fel de puternic ca si semnul sau zodiacal.

Fecioara iubeste ordinea si controlul si, prin urmare, acorda atentie corpului ei si semnalelor sale. Uneori face prea mult bine, de exemplu, cand trece prin intreaga gama de remedii casnice si farmacii la cel mai mic semn de raceala. Dar sistemul lor imunitar este de obicei in stare buna.

Citeste si articolul :   Bomba cu vitamine: BAUTURA care curata sangele si intareste imunitatea

Balanta iubeste echilibrul si armonia. Dar acest lucru merge adesea mana in mana cu evitarea conflictelor si reprimarea problemelor – si acestea pot fi apoi si simptome ale bolii. Balantei ii lipseste, de asemenea, o imagine a corpului sanatoasa, dar sunt deschisi la sfaturi bune. Prin urmare, daca este aratata cu blandete, ea va fi constienta de starea sistemului sau imunitar.

Scorpionul este, in general, foarte preocupat de sanatatea lui. Prefera sa ia scarile decat liftul si sa-si urmareasca dieta. De aceea, sistemul sau imunitar este adesea in cea mai buna forma posibila.

Sagetatorul este activ in mod constant, uneori chiar nelinistit. Vrea sa profite la maximum de fiecare minut al vietii sale. De aceea, uneori ii este greu sa se lase sau sa se relaxeze. Unii sagetatori sufera, de asemenea, de insomnie. Dupa cum se stie, acest lucru nu este bun pentru sistemul imunitar, dar: de obicei, il compenseaza cu entuziasmul sau pentru sport.

Capricornul este disciplinat, are nevoie de ordine si iubeste structurile solide. Daca ceva ii supara simtul ordinii, el tinde sa fie nelinistit si, uneori, fara somn. Si, desi acorda atentie dietei si exercitiilor fizice, acest lucru ii poate slabi sistemul imunitar, cel putin pe etape.

Citeste si articolul :   Oficial OMS, Declaratie despre CORONAVIRUS: "Este o speranta falsa sa spui ca virusul va disparea de la sine"

Varsatorul este, de asemenea, o fiinta extrem de sensibila. Este curios si empatic. Uneori poate lipsi doar o perceptie de sine realista. De asemenea, varsatorul tinde sa suprime simptomele sau durerea. Si asta se aplica si sistemului sau imunitar. De asemenea, este mai predispus la alergii decat alte semne zodiacale. Varsatorii se pot ingriji putin mai mult de ei insisi si de apararea lor, mai ales iarna.

Pestii pot fi foarte sensibili – si asta se aplica atat corpului, cat si mintii. Rezistenta la stres nu este deosebit de mare si acest lucru va poate slabi sistemul imunitar. Cu toate acestea, sunt si foarte disciplinati si se ingrijesc foarte bine de ei insisi, asa ca se pot baza in cea mai mare parte pe sistemul lor imunitar.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.