Marcel Ciolacu are COVID? S-a autoizolat

Alerta in tabara social- democratilor dupa ce presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a autoizolat. Potrivit informatiilor primite, liderul partidului s-a izolat dupa ce a intrat in contact cu trei politicieni infectati cu coronavirus.

Marcel Ciolacu si-a facut un test pentru COVID-19 miercuri dimineata.

Liderul social- democratilor nu prezinta simptome cunoscute ale coronavirusului dar a hotarat ca trebuie sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului.

Ciolacu a fost prezent la un eveniment electoral unde au participat trei lideri PSD din Salaj care ulterior s-au descoperit a fi infectati cu coronavirus. Vasile Dincu si Paul Stanescu, au fost si ei alaturi de Marcel Ciolacu.

Publicitate

Sergiu Panie, vicepresedintele PSD Zalau, Florin Florian, candidatul PSD la functia de presedinte al Consiliului Judetean si Ioan Miclea, directorul societatii Citadin Zalau au fost internati la spital, dupa ce au fost depistati pozitiv.

Paul Stanescu a intrat si el in izolare

Paul Stanescu si-a facut testul pentru coronavirus si a intrat in izolare pana la aflarea rezultatului.

Citeste si articolul :   1.387 de noi cazuri in ultimele 24 de ore, 85 de decese, 1.210 internati la ATI

„Ne ducem sa ne facem testul, dupa ce vine rezultatul, vorbim”, a precizat Ciolacu, in timp ce mergea, impreuna cu Paul Stanescu, de la sediul central al PSD.

Ce spune Sorin Grindeanu despre Marcel Ciolacu

„Am vazut de dimineata stirile dumneavoastra, eu nu am fost la Salaj, deci nu sunt contact. In mod sigur domnul Marcel Ciolacu, daca a avut contact cu cei de acolo, se va testa si va urma toate procedurile legale”, a spus Grindeanu la sediul central al PSD, intrebat daca exista cazuri de coronavirus in interiorul partidului.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.