Gabriela Firea: “Vreau sa vad caracatita, sa filmeze domnul Dan caracatita”

Gabriela Firea a pierdut fotoliul de Primar General al Capitalei in fata lui Nicusor Dan. Aceasta a declarat la intrarea in sediul PSD, ca a facut ”campanie pozitiva” si ca nu sunt pe pagina sa de Facebook atacuri la ceilalti candidati.

Fostul primar a sustinut ca a obtinut ”foarte multe voturi intr-o campanie bazata numai pe minciuni”. ”Vreau sa vad caracatita, sa filmeze domnul Dan caracatita la sedinte. Nu exista nici o caracatita!”, a declarat Firea, cu referire la declaratiile lui Nicusor Dan din campanie, ”caracatita infractionala de la Primarie”.

Ce a spus Gabriela Firea la intrarea in sediul PSD:

“Am facut campanie pozitiva, nu veti gasi pe pagina de Facebook nici un atac. Mi se reprosa ca sunt prea noua, acum sunt veche si anchilozata. Mi s-a dat peste nas ca sunt prea nou. Sub nici o forma nu se referea domnul Ciolacu la mine.a
In timpul saptamanii s-a luat aceasta decizie de echipa de comunicare, sa urmaresc exit poll-ul la primaria sau la Bucuresti. Asa s-a stabilit.

Publicitate

Eu nu fug de raspundere. Nu am de ce sa ma rusinez. Am obtinut foarte multe voturi, mai ales intr-o campanie bazata numai pe minciuni. Vreau sa vad caracatita, sa filmeze domnul Dan caracatita la sedinte. Nu exista nici o caracatita.

L-a sunat sotul meu pe Orban: de ce m-ai demonizat, de ce ai facut campanie negativa? Mai Florine, dar au fost declaratii politice”, a spus Firea

Nicusor Dan a fost supus unor atacuri concertate din partea Gabrielei Firea, Antena 3 si Romania TV, care l-au acuzat ca ar santaja dezvoltatorii imobiliari din Bucuresti cu sute de actiuni in instanta impotriva lor. Aliatii mediatici ai candidatului PSD l-au numit ”Plicusor Ban” pe toata durata campaniei si au sustinut ca ar fi luat apararea unor interlopi sau ca ar fi negociat cu reprezentanti ai acestora.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.