Doliu in Romania! Un primar a decedat la cateva ore dupa ce fusese reales.

Doliu in Romania. Primarul comunei Sadova din judetul Dolj s-a stins la cateva ore dupa ce fusese reales. A suferit un infarct

Eugen Safta, primarul comunei Sadova din judetul Dolj, a murit in noaptea de duminica spre luni, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor.

Safta, care a candidat din partea PMP, fusese ales pentru cel de-al treilea mandat.

El ar fi inceput sa se simta rau la scurt timp dupa inchiderea urnelor, suferind un infarct.

Publicitate

In ciuda interventiei medicilor, edilul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat.

Eugen Safta castigase un nou mandat de primar cu 44,98%, la o diferenta de 127 de voturi fata de principalul sau contracandidat de la PNL.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.