Victor Ponta, prima declaratie dupa aflarea exit-poll-urilor pentru Bucuresti : “Ii spuneam doamnei Dancila ca…”

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fact prima declaratie dupa aflrea rezultatelor exit-poll pe Bucuresti. Liderul PRO Romania spune ca in Bucuresti “va fi o babilonie”.

„Mie imi pare rau ca n-a castigat doamna Firea. (…) La cum au inceput lucrurile in seara asta, probabil ca o sa avem patru ani de negocieri. Stiu ca si domnul Nicusor Dan este un om mai rigid, PNL-istii vor ei sa ia toti banii, USR-istii se cearta cu PLUS-ul. (…) Va fi o babilonie in Bucuresti si noi, cei care locuim aici, probabil ca o sa avem de pierdut. (…) Bucurestiul va fi extrem de divizat in Consiliul General”, a declarat Ponta la Romania TV.

„Cei care se unesc castiga, cei care se dezbina pierd separat”.

„Eu sper ca Pro Romania sa fie in consilii judetene, sper sa castig primarii. Dar, in acelasi timp, imi dau seama ca singur imi va fi foarte greu sa ma bat cu PNL si USR PLUS”, a mai spus Victor Ponta.

Ponta a afirmat ca a discutat cu Gabriela Firea, impreuna cu liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, inainte de campania electorala, despre un sprijin din partea celor doua formatiuni.

Citeste si articolul :   Scandalul apei calde din Bucuresti. ELCEN ii da raspunsul Gabrielei Firea: „Dezinformeaza pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea”

„Paul Stanescu a fost impotriva, si alti oameni din PSD. In acelasi timp, cred ca ar fi contat si voturile lui Calin Popescu-Tariceanu si ale mele, dar nu au vrut. E dreptul lor. Ma simt ca acum un an, cand ii spuneam doamnei Dancila ca, daca se cearta si cu Tariceanu si cu Ponta, nu va mai fi prim-ministru. Si mi-a zis ca n-o lasa CEx-ul. A dus-o CEx-ul tot acolo. Problema e ce facem in decembrie”, a mai spus liderul Pro Romania.

Autor