Psiholog: “Nu ai cum sa manipulezi o femeie! Mai ales daca stie aceste 7 secrete…”

Psihologii au extras o serie de trasaturi care definesc o femeie puternica si care este imposibil de manipulat.

Iata mai jos cele 7 secrete ale femeilor imposibil de manipulat:

1. Nu refuza o rugaminte

Orice rugaminte presupune si o multumire. Ajuta, dar nu uita sa ceri si tu ceva in schimb, sau cel putin sa te convingi de sinceritatea recunostintei. Manipulatorii de obicei uita de a doua parte.

Publicitate

2. Nu cere – nu te implica

Deseori, intentionand sa facem un bine, facem mai mult rau. Daca simti ca cineva are nevoie de ajutor, vezi in primul rand daca accepta ajutorul tau

3. Nu te atasa

Cat de puternic ar trebui sa fie un atasament, ca acesta sa nu ameninte pacea sufleteasca? Important e sa stii: cu ajutorul acestei legaturi emotionale este usor sa fii santajata.

4. Nu deranja

Pur si simplu este o expresie geniala. O poti folosi de fiecare data cand simti ca cineva incearca sa se foloseasca de tine.

Citeste si articolul :   Cumperi rosii din piata? Iata cea mai simpla metoda de a scoate pesticidele si substantele toxice din tomate. Ai nevoie doar de un singur ingredient!

5. Nu critica, nu condamna

Uneori iti este greu sa te abtii sa critici pe cineva. Dar nimeni nu are nevoie de asta, mai ales atunci cand nu cunosti omul.

6. Mereu si oriunde cere permisiunea

E vorba de eticheta. Te va salva de la eforturi in plus, dar si-ti va oferi o imagine buna fata de ceilalti. Intreaba cu incredere.

7. Iti trebuie ceva – fa sigur

Publicitate

De fiecare data cand intr-o discutie apare expresia „trebuie” intreaba-te: „Oare cui ii trebuie cu adevarat?” Manipulatorii nu-ti spun ca, de fapt, ei sunt cei care au nevoie de acest serviciu.

Mai jos, poti citi si alte sfaturi de pret ale marelui psiholog Mihail Labkovskiy, considerat a fi cel mai dur psiholog rus. Nu veți regreta!

ACCEPTAȚI-VĂ AȘA CUM SUNTEȚI

Potrivit acestuia, orice femeie trebuie să se accepte așa cum este și să uite de problemele cotidiene. În altă ordine de idei, orice doamnă care nu se simte confortabil cu un bărbat chiar de la prima întâlnire, trebuie să nu mai continue, pentru că nu va ieși nimic din ceea ce își dorește.

Citeste si articolul :   Cum sa dormi mai profund

Pe de altă parte, renumitul psiholog le avertizează pe femei că dacă au standarde mult prea înainte ar trebui să se gândească puțin că ceva nu este în regulă cu ele. Întâi trebuie să dai, apoi să să primești.

NU VĂ GÂNDIȚI TOT TIMPUL LA CĂSĂTORIE

Vă doriți să vă întemeiați o familie? Potrivit psihologului, încetați să vă gândiți tot timpul la acest lucru, pentru că nu veți ști cu adevărat ce fel de bărbați vreți și veți greși. Lucrurile bune vin de la sine.

Nu intrați în relații cu bărbați căsătoriți pentru că acesta are o soție acasă și nu veți fi decât eventual, o aventură. Totodată, doamnele trebuie să știe că dacă un bărbat nu vrea să își facă o familie, este momentul să renunțați la el. Niciodată, doamnelor, să nu vă fie frică dacă rămâneți singure pentru că nici un bărbat nu merită! Nu merită să fiți umilă în fața lui.

Autor

Autor: Razvan Miulescu

Cu o experienta de peste 7 ani in jurnalism, Razvan este in acest moment editor al site-ului fabricatinromania.info. Printre publicatiile la care a activat amintim: andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionat de economie si sport, insa adora si natura si tot ceea ce ofera natura pentru omenire.