Turnati o jumatate de cana de sare in canalul de scurgere: lucrul inteligent pe care il face toata lumea

O scurgere infundata poate duce la o chiuveta blocata. Acesta este motivul pentru care trebuie curatat in mod regulat. Pentru ca acesta din urma acumuleaza alimente, grasimi si alte reziduuri. Exista un truc simplu bazat pe un produs natural care va poate ajuta sa desfundati scurgerea.

Sare pentru a desfunda canalele de scurgere

Pentru a desfunda cu usurinta scurgerea si deci conductele, este recomandat sa folositi sare si otet, doua ingrediente gasite in orice bucatarie. Pentru aceasta, va fi suficient sa turnati o jumatate de cana de sare la scurgere si un pahar de otet alb. Dupa 20 de minute, turnati doi litri de apa fierbinte (atentie sa nu fierbeti pentru a nu deteriora conductele). Ulterior, reziduurile din conducte se vor elimina singure. Nu ezitati sa repetati operatia de cate ori este necesar, daca tot nu aveti niciun rezultat, incercati urmatorul truc.

Otet si bicarbonat de sodiu: o combinatie care va desfunda tevile

Daca problemele cu chiuveta se repeta, problema poate fi la conductele dvs. In acest caz, o poti repara folosind ingredientele pe care le ai in bucatarie! Luati o jumatate de cana de bicarbonat de sodiu si aceeasi cantitate de sare pe care urmeaza sa le  amestecati. Dupa ce ai turnat aceasta combinatie la scurgere, adauga un pahar de otet alb cald, asteptati 10 minute si adaugati apa clocotita. Este eficient!

Citeste si articolul :   Cum sa scapati de acarienii de pe trandafiri

Exista si alte metode de a desfunda scurgerea

Pe langa turnarea de sare sau de bicarbonat de sodiu in canalul de scurgere, exista un alt truc ingenios care va reusi sa-ti desfunde tevile:

Incorporati in scurgerea chiuvetei  doua doze de cristale de soda;

Se toarna 200 de mililitri de otet alb;

Se lasa sa actioneze cel putin o ora.

Pentru o mai mare eficienta, se recomanda sa adaugati un litru de apa clocotita in canalul de scurgere. Chiuveta ta se va desfunda spontan! Puteti folosi si o ventuza, daca este necesar.

Dupa ce ai aplicat acest truc, poti implementa si o tehnica de prevenire pentru a preveni infundarea scurgerilor tale. Consta in turnarea regulata a apei fierbinti in chiuveta sau lavoar amestecata cu 2 pana la 5 doze de cristale de soda sau bicarbonat de sodiu. Aceste ingrediente elimina mirosurile neplacute si curata tevile.

Va rugam sa retineti ca aceste produse trebuie utilizate cu prudenta. Este indicat sa va protejati. Nu uitati sa purtati echipament de protectie, cum ar fi ochelari de protectie sau manusi. De asemenea, este recomandat sa cititi instructiunile de utilizare, asa cum este recomandat sa pastrati aceste produse departe de copiii dumneavoastra sau animalele de companie.

Citeste si articolul :   Rugaciunea scurta catre Sfintii Imparati Constantin si Elena, grabnic ajutatori ai celor aflati la nevoie

Pentru a va curata scurgerea, nu aveti nevoie de un expert sau de substante chimice dure. Ingredientele naturale simple vor face treaba. Deci, nu ezita sa-l folosesti!

Autor