Marcel Ciolacu: “Astazi am facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari”

Dupa ce rectificarea bugetara a fost adoptata in forma dorita de social-democrati. liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Parlamentul “a facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari”.

Parlamentarii au decis, la propunerea PSD, abrogarea articolul potrivit caruia punctul de pensie se majora cu 14%, in acest fel ramane in vigoare legea sistemului public de pensii care prevede majorarea acestuia cu 40%.

Iata mesajul integral postat de Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook

“Astazi am facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari! Pensiile trebuie sa #creasca cu 40%!

Publicitate

Bani sunt! Guvernul mutase banii pensionarilor, copiilor si profesorilor in Fondul de rezerva si in capitolul Actiuni Generale de la Ministerul Finantelor, de unde puteau fi folositi dupa bunul plac de Orban si Citu!!! Banii tarii ajunsesera Pusculita electorala a PNL! Din care cumparau primari, traseisti si voturi!

#PSD a facut ce este corect! Am mutat banii inapoi la oameni! Pentru ca sunt ai lor, nu ai lui Orban sau Iohannis!

Deficitul bugetar nu creste cu niciun leu! Singurul impact negativ este pentru Orban si PNL care raman fara banii cu care sa-si cumpere noile mandate!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citeste si articolul :   Romanian Business Leaders: "Cresterea tuturor pensiilor cu 40% va saraci economia, va saraci pensionarii, va ingropa tara"

Cele mai importante amendamente PSD adoptate de comisiile parlamentare:

-► majorarea din 2020 a salariilor de baza pentru personalul didactic de predare

-► suplimentarea bugetului Ministerului Economiei cu 400 de milioane lei, pentru programul Start-Up Nation

-► suplimentarea bugetului Secretariatului de Stat pentru Culte cu 20 de milioane de lei pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului

-► majorarea cu 1 miliard de lei a sumelor repartizate UAT-urilor

-► suplimentarea cu 5,635 milioane de lei a bugetului Camerei Deputatilor, pentru cumpararea de echipamente necesare dotarii birourilor parlamentare din teritoriu

-► suplimentarea cu 67 milioane de lei a bugetului Ministerul Agriculturii, pentru finantarea Programului de realizare a sistemului national antigrindina si de crestere a precipitatiilor

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.