Chin fara sfarsit pentru fetita de 5 ani, filmata in timp ce era lovita de mama. Sora copilei a facut dezvaluirea tulburatoare

Fetita de 5 ani  torturata si filmata de mama intr-un micut apartament din cartierul Giulesti, a fost data spre ingrijire unei asistente maternale. Copila a sperat ca va duce o viata normala, dar chinurile continua pe ea. Chiar daca aceasta nu o bate ca si mama sa, obisnuieste sa petreaca pana tarziu in noapte, cu lautari si bautura cat cuprinde

Fetita este obligata sa asiste acum la aceste evenimente.

Dupa imaginile publicate recent in mediul online, sora ei s-a sesizat si a declarat ca va face totul ca sa o salveze, chiar daca nu ii va fi deloc usor. „Mama maternala m-a sunat, m-a injurat, mi-a spus ca va face tot posibilul sa nu mai vad fata”, a spus tanara.

In imaginile postate pe retelele de socializare se vedea cum micuta este tinuta in brate de asistenta maternala, in timp ce aceasta danseaza si se distreaza. Pe masa se afla multe bauturi alcoolice.

Publicitate

„Am fost socata pentru ca cei de acolo mi-au spus ca e foarte bine, ca putem tine legatura cu ea. Sa-mi vad surioara intr-un mediu in care nu este prielnic in momentul actual.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, prima declaratie dupa ce a fost acuzata ca si-a parasit fetita pentru a se relaxa in Dubai

Ea trebuie sa stea in liniste, la ora aia trebuia sa doarma in primul rand. Mama maternala m-a sunat, m-a injurat, mi-a spus ca va face tot posibilul sa nu mai vad fata”, a mai spus sora copilei, socata de comportamentul femeii care a promis ca ii va oferi o viata mai buna.

„Este o maniera total neprofesionista. Inteleg si din inregistrare ca era ora foarte inaintata. In al doilea rand, evenimentul la care participa era total nepotrivit.

Am rugat sa mi se intocmeasca un referat detaliat cu cele intamplate acolo pentru a-l introduce in comisia de discilina a insitutiei”, a declarat Gabriel Marinov, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Tulcea.

Tatal fetitei agresate vrea sa se ocupe de cresterea ei, dar nu poate face nimic pana judecatorii nu dau un verdict. In asteptarea deciziei instantei, Ana va trebui sa ramana in grija asistentilor maternali.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.