Rune pentru saptamana 21-27 septembrie. O saptamana de vis. Zodiile care avea reusite pe toate planurile.

Horoscop 20-27 septembrie. Numerologul Mihai Voropchievici ne aduce previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Potrivit numerologului, va fi o saptamana a schimbarilor.

Iata ce spune despre toate zodiile:

Berbec. Este sfatuit sa aiba rabdare. Vrea sa le rezolve pe toate, dar sa nu forteze mana norocului, pentru ca rezolvarile vor veni doar atunci cand vor avea rabdare sa astepte.

Taur. I-a pus Dumnezeu mana in portofel. Semnifica fertilitate si belsug. Peste putin timp, visele Taurilor se vor implini. O saptamana in care va puteti vedea visul cu ochii.

Publicitate

Gemeni. Pot afla raspunsurile la multe intrebari care ii framanta. Primesc raspunsuri, doar daca vor vorbi cu cei din jur. Cereti ajutorul si rezolvati problemele. Nu sunteti voi centrul Universului si nu gasiti rezolvare, ci numai cu ajutorul celorlalti.

Rac. Are chef de mutare. Si din casa si din serviciu. Vor actiona foarte favorabil. Schimbarea locului de munca sau a casei.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Leu. Este impetuos si stie ce face. Trebuie sa abordeze altfel toate problemele care il intereseaza. Trebuie sa schimbe tactica si sa nu mai actioneze cum au actionat pana acum. Nu e mare filozofie.

Publicitate

Fecioara. Veti da lovitura si se produce un salt si rapid si calitativ in existenta voastra. Profitati de acest salt!

Balanta. E pregatita sa inceapa o viata noua, un soi de revigoare pe toate planurile. Balanta o sa fie mai mult cu talerul pe sus, decat pe jos. E bucurie mare, axul vibreaza de fericire!

Scorpion. O suita de schimbari majore dar si intr-un viitor apropiat. Schimbari majore in pozitie sociala, in tot ce inseamna job, parte financiara si nu in ultimul rand pe plan amoros. Schimbari super benefice si mari.

Sagetator. Au inceput sa le ia ceasul inainte. Au simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, o dragoste noua, pasionala.

Capricorn. Simbolul protectiei divine. Va faceti sa va simtiti in siguranta in saptamana urmatoare. Saptamana trecuta a fost cu incercari de atentionare pe stare de sanatate, de toate, povesti si cu ceva multa munca. Protectie divina si impotriva ochilor rai, fortelor malefice.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Previziunile zilei de marti, 30 iunie 2020.

Varsator. Preia ce a vrut Capricornul acum doua saptamani. Are nevoie sa isi dozeze forta, puterea, taria. Este o saptamana mai anevoioasa, mai cu incercari in toate domeniile. Fiti puternici si rezistenti. Luati-o mai incet si nu va repeziti.

Pesti. Iar isi fac bagajul si vor o calatorie. Sunt cu gandul la vacanta. Sa va simtiti bine si sa veniti cu bateriile incarcate”, a spus numerologul la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.