5 semne ca relatia ta si-a urmat cursul, potrivit expertilor

Daca relatia voastra nu mai este ca inainte si nu te mai regasesti in ea, iata 5 semne care pot indica sfarsitul relatiei.

Despartirile sunt un fapt inevitabil al vietii. Cei mai multi dintre noi nu vor ajunge sa ramana cu prima persoana de care am crezut ca suntem indragostiti si, poate, unii dintre noi o vor face. In ciuda acestui fapt, sa recunosti ca o relatie si-a urmat cursul nu este niciodata o sarcina usoara.

Publicitate

Deci, daca simtiti ca scanteia inca nu a disparut dar relatia nu mai merge ca la inceput, iata 5 semne ca relatia voastra s-a incheiat.

1.Toate lucrurile pe care le facea inainte le gaseai amuzante si fermecatoare, acum au devenit iritante si te indispun. Daca fiecare gest pe care il face il gasesti enervant, de la faptul cum isi mesteca mancarea, cum vorbeste, cum se imbraca, atunci relatia ta se indreapta spre final.

Publicitate

2.Nu va mai simtiti atrasi unul fata de celalalt. Mai ti minte cum la inceput nu puteati sta unul fara celalalt? Daca zilele acelea par ca si cum au fost acum o viata, iar acum abia daca va mai uitati unul la celalalt, atunci acesta este un indiciu major ca relatia este pe cale sa se incheie.

Citeste si articolul :   Casatoria – te face fericit sau nu

3.Ai inceput sa te uiti la alti oameni…mult. Este total normal ca ochii sa-ti mai rataceasca din cand in cand. Monogamia este o constructie sociala si noi suntem o specie non-monogama. Cu toate acestea, daca observati ca ochii tai nu doar ca ratacesc din cand in cand, dar au plecat intr-o calatorie  pentru a se regasi, atunci trebuie sa va puneti la indoiala angajamentul fata de relatie.

4.Luptele sunt nesfarsite si nu se rezolva niciodata. In timp ce fiecare cuplu se va certa intr-o etapa sau alta a relatiei lor, fiecare interactiune pe care o aveti nu ar trebui sa ajunga intr-un meci in care castiga cel care tipa mai tare. Conflictele sunt inevitabile atunci cand incerci sa faci sa mearga relatia si sunt normale. Dar daca ajungeti sa va certati din cauza, ca nu a facut cafeaua asa cum iti place, a lasat geamul deschis sau despre ceva ce s-a intamplat in trecut, atunci aveti o problema.

Citeste si articolul :   Razvan Botezatu vrea iubit roman: „Sa aiba bani multi si zile putine”

5.Nu exista încredere. Regula numărul unu al relatiilor: increderea este TOTUL. Daca nu aveti incredere in partenerul vostru, acesta este un mare semn de intrebare. Acum, acest lucru poate depinde de tine sau de partenerul tau, amandoi puteti avea propriile probleme de incredere din experientele anterioare. Cu toate acestea, daca niciunul dintre voi nu este dispus sa lucreze la acest lucru pentru a merge mai departe impreuna sau, mai rau, partenerul tau a facut ceva care va face sa nu doriti sa aveti incredere in ei, va fi un declin lent si dureros. Nimeni nu doreste sa fie într-o relatie in care anxietatea lor este supraincarcata ori de cate ori partenerul este cu alte persoane, asa ca poate despartirea ar putea fi cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine.

Amintiti-va, oamenii se schimba in timp. Planurile noastre se schimba, preferintele noastre se schimba si poate chiar obiectivele noastre. La începutul unei relatii, cand hormonii și endorfinele trec prin vene, avem tendinta de a fi cu adevarat pozitivi în privinta tuturor. Suntem siguri ca totul va functiona si vom putea naviga in oricare dintre aceste posibile diferente.

Citeste si articolul :   Sfanta Maria 2021. Se spune sau nu “La multi ani” pe 15 august? Iara raspunsul clar dat de BISERICA

Dar realitatea este diferita uneori.

Daca  observati ca va simtiti foarte indepartati de partenerul vostru si aveti din ce in ce mai putine lucruri în comun cu el si probabil, doar va simtiti dezinteresat sau doar neutri fata de relatie, acesta este un semn ca ceva trebuie sa se schimbe.

 

 

 

 

 

 

Autor

Autor: Vlad Patru

Vlad este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, având o experienta de aproximativ 3 ani în televiziune, fiind editor imagine pentru TeleShop 24. De asemenea este pasionat de arta și film, tehnologie și psihologie.