Primarul din Sangeorz-Bai care si-a umilit fetita, a gasit “vinovatii” pentru ceea ce a facut: “Sa va fie rusine!”

Primarul din Sangeorz Bai, Traian Ogagau, care si-a filmat fiica dezbracata in genunchi si a obligat-o sa stea cu mainile ridicate, spunandu-i sa-si ceara scuze pentru ceva ce facuse, a gasit ”vinovatii” pentru ceea ce a facut.

Iata ce scrie in postarea edilului:

”Radule, Suciule, ALIANTA, ce aveti aveti cu mine, dar ce aveti cu Traiana, cu fata mea, cu ce v-a gresit ea, cu copiii si familia mea??? Rusine IMPOSTORILOR!!!
De o luna circula filmuletul prin oras nevrednicilor!!!

AMR 10 ZILE, zece zile in care ne putem astepta la orice dragii mei!!!

Publicitate

Cartierul Peste Apa prinde contur in drumul inevitabil spre normalitate, spre utilitati si asfaltari dragii mei, asta prin proiectele implementate de catre mine si echipa mea.

”Vedeti-va de viata si familiile voastre si sa NU amestecam lucrurile”
Comentarii fake, in afara sangeorzenilor si celor care ma cunosc, nu ma intereseaza, vedeti-va de viata si familiile voastre si sa NU amestecam lucrurile!!!

Dragii mei, in aceasta campanie electorala se intampla si se vor intampla multe, o sa va cruciti ce pot cei de la PSD in frunte cu Radu si Daniel.

Noi vorbim despre fapte nu despre copiii sau familiile noastre, despre oameni si ceea ce ii priveste DIRECT, despre realizari si viziuni, despre viitorul acestei comunitati!

Nu venim in fata dumneavoastra cu barfe despre altii, DESI, ATENTIE, AM PUTEA, dar nu o facem, nu e normal, noi venim cu realizarile din ultimii patru ani, dupa 16 ani de ruinare a acestui oras de catre cei ce tocmai incearca sa va MANIPULEZE, adica PSD.

Sa va fie rusine!”, scrie Traian Ogagau, primarul din  Sangeorz-Bai pe Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.