Primarul din Sangeorz-Bai isi umileste propria fiica, pe care el o filmeaza dezbracata, in genunchi

Traian Ogagau, primarul localitatii Singeorz-Bai,si-a filmat fiica in timp ce o umileste. Barbatul a pus-o pe fata sa stea dezbracata in genunchi si sa spuna ca nu mai este „obraznica”.

Imaginile in care fata este umilita de edil au fost publicate de stiridebistrita.ro. Tanara era asezata in genunchi, cu fata catre un dulap, si repeta tot ceea ce ii spune tatal ei: „Nu mai sunt obraznica si nu mai supar pe mama si pe tata”, „O sa fac exercitii si o sa invat”, „Ce-am facut astazi a fost iesit din comun”, „Nu mai sunt fitoasa”, „Nu mai sunt figuranta” sau „Sunt cea mai obraznica fata din hotelul asta”.

Traian Ogagau spune ca filmuletul aparut in spatiul public este strict o problema de familie si ca nimeni nu are dreptul sa se bage in viata lui personala.

Vezi VIDEO aici.

Publicitate

„Eu iti spun cum ii, tu iti extragi de aici ce vrei si cum vrei, ca m-am saturat… Am fost asta iarna la schi cu copiii in Austria, iar Traiana a devenit obraznica pe acolo. A fost iesita din dus, dezbracata si cu parul ud, si am pus-o la colt, la perete, si am pus-o sa repete sa-i trimit mamei sale. I-am trimis inregistrarea mamei sale, iar de acolo a disparut si nu stiu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare isi apostrofeaza copilul sau ii aplica pedepse cum considera el. Eu nu consider ca am umilit-o. Decat sa ajunga pe la vreo 18 ani o drogata, cum sunt unii copii de demnitari si de smecheri, mai bine cate-o lectie dinasta”, a declarat Traian Ogagau.

Citeste si articolul :   Boris Johnson sustine ca decizia privind un acord post-Brexit nu are legatura cu alegerile din SUA

Primarul ii acuza pe cei din PSD ca folosesc videoclipul pentru a face campanie electorala.

„Comunicat oficial referitor la prejudiciul de imagine adus fetitei mele Traiana de catre PSD in plina campanie electorala!Viata personala este viata personala si nu poate fi folosita in campanie cu atat mai mult copiii! Defapt ce sa ne mai mire, ati dat foc la biserici ca sa castigati alegeri!”, a transmis primarul intr-un video postat pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.