Horoscop zilnic, 19 septembrie 2020. Capricornul iese in evidenta cu idei noi

O zi foarte emotionanta. Este dificil pentru toata lumea sa-si exprime gandurile, astfel incat dezacordurile nu pot fi evitate.

Berbec

Berbec, nu rezolva lucrurile cu nimeni. Mai ales cu cineva drag. Astazi este contraindicat pentru tine. Esti prea temperamental si risti sa te enervezi din orice. Corpul tau este slabit, astfel incat activitatea fizica este acum interzisa. Mergeti mai mult, iesiti la aer curat, respirati adanc.

Taur

Publicitate

Astazi Taurul poate dedica o zi cumparaturilor. Improspateaza-ti garderoba. Este, de asemenea, un moment bun pentru a cumpara bijuterii, obiecte de design si chiar mobilier. Dar nu exagera totusi. Seara mergeti in vizita la parinti. Sigur se vor bucura va va vada.

Gemeni

Achizitiile mari ii vor face pe Gemeni destul de nervosi. Pe langa investitiile mari, in viitor aceste achizitii nu vor justifica deloc sperantele depuse asupra lor. Decideti ce este mai important pentru dvs., sanatatea sau partea materiala.

Rac

O zi plina de surprize placute pentru Rac. Asculta-ti intuitia. SA nu va fie frica sa schimbati ceva. Luati decizii mai indraznete, va vor aduce mai multe beneficii decat credeti. Iesiti din zona de comfort.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 mai 2022. Norocul este de partea Fecioarei

Leu

Perioada aceasta va insufla incredere in Lei. Puteti planifica cu usurinta proiecte noi si puteti finaliza proiectele vechi. Multi oameni asteapta actiuni reale si ajutor de la tine. Incearca sa nu dezamagesti oamenii care au avut incredere in tine.

Fecioara

Astazi este foarte probabil ca Fecioarele sa aiba probleme de sanatate. Fii foarte atent la ceea ce mananci. Sunt asteptate pierderi financiare semnificative in afaceri. Ganditi-va bine la metode prin care sa depasiti aceasta perioada si sa iesiti totusi cu ceva in plus dupa toata munca depusa.

Balanta

Balanta are o zi in care orice greseala pe care o face va fi vizibila. Nu conteaza daca etse intr-un domeniu profesional sau intr-o relatie personala. Ar trebui sa fii mai atent la indatoririle tale, altfel un conflict cu conducerea nu poate fi evitat. Dupa-amiaza, vor aparea vesti neplacute, care iti vor strica complet planurile pentru perioada urmatoare.

Scorpion

Scorpionii au o zi foarte agresiva. Astrele va sfatuiesc sa va uniti cu familia pentru a iesi impreuna din aceasta perioada dificila. In domeniul profesional, scandalurile te vor urmari oriunde ai fi. Fii rabdator, in curand totul o sa se schimbe.

Citeste si articolul :   Horoscop 6 martie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care are parte de castiguri uriase

Sagetator

Sagetatorul nu a mai avut o zi atat de calma si pozitiva de mult timp. Nu este nevoie sa o umpleti cu diverse actiuni. Acest timp ti se da pentru odihna. Deci odihneste-te. Linistit, cu familia ta. Activitatea fizica este contraindicata!

Capricorn

Capricornii au idei iesite din comun si solutii originale pentru a reusi in cele mai grele situatii. Vi se va acorda chiar si un premiu, iar conducerea va va celebra profesionalismul in fata colegilor. Simtiti-va liber sa cereti o marire sau urcare pe scara carierei. Acum este momentul potrivit.

Varsator

Astazi veti obtine rezultate, chiar si atunci cand toata lumea renunta. Tenacitatea ta va fi perceputa de multi ca o lauda si o provocare pentru societate. Adunati toata intelepciunea voastra si incercati sa explicati oamenilor ca au avut scopuri complet diferite.

Pesti

Pestii sunt plini de vitalitate. Dar activitatea excesiva va duce la rezultatul opus. Te vei insela. O atentie speciala ar trebui acordata persoanelor care lucreaza in sectorul serviciilor. Exista o mare probabilitate de erori in pregatirea documentelor. Dupa-amiaza va va incanta cu vesti bune. Profitul este, de asemenea, posibil.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.