Primarul care si-a filmat fiica in timp ce o umilea a castigat alegerile: “I-am ciuruit”

Traian Ogagau, primarul localitatii Sangeorz Bai, cercetat penal pentru ca si-a filmat fiica dezbracata in timp ce o umilea, tinand-o in genunchi, a castigat inca un mandat.

”Deci, i-am ciuruit”, a spus primarul. Acesta a iesit in fata primariei unde s-au adunat sute de oameni care au cantat, au ascultat muzica si l-au felicitat.

Persoanele prezente nu au purtat masca de protectie si nu s-a pastrat nici distanta impusa de regulile din pandemie.

Traian Ogagau, a castigat inca un mandat, iar anuntul a fost facut pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

”Sa le fie rusine pentru campanie pe care au facut-o”

Dupa aflarea rezultatelor, Traian Ogagau a iesit in fata Primarei unde s-au strans sute de localnici care aplaudau, ii scandau numele.

”Astazi este o noua zi istorica pentru orasul nostru. Vreau sa felicit toti competitorii si sa le transmitem sa le fie rusine pentru campania pe care au facut-o si pentru modul marsav. Tot ce a fost mai greu a trecut, rezultatele finale inca nu le stim, dar un lucru este clar: Am reusit impreuna”, a spus primarul, in uralele multimii.

Citeste si articolul :   Primarul din Sangeorz-Bai care si-a umilit fetita, a gasit "vinovatii" pentru ceea ce a facut: "Sa va fie rusine!"

Primarul este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru ca si-a filmat fiica in timp ce o umilea, tinand-o dezbracata, in genunchi.

„Eu iti spun cum ii, tu iti extragi de aici ce vrei si cum vrei, ca m-am saturat… Am fost asta iarna la schi cu copiii in Austria, iar Traiana a devenit obraznica pe acolo. A fost iesita din dus, dezbracata si cu parul ud, si am pus-o la colt, la perete, si am pus-o sa repete sa-i trimit mamei sale. I-am trimis inregistrarea mamei sale, iar de acolo a disparut si nu stiu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare isi apostrofeaza copilul sau ii aplica pedepse cum considera el. Eu nu consider ca am umilit-o. Decat sa ajunga pe la vreo 18 ani o drogata, cum sunt unii copii de demnitari si de smecheri, mai bine cate-o lectie dinasta”, spunea Traian Ogagau in momentul in care filmarea a aparut in mediul online.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.