O noua inregistrare cu primarul care si-a filmat fiica dezbracata: „Imi pare bine ca ti-am dat un pumn”

A aparut o noua inregistrare audio cu primarul din Singeroz-Bai, Traian Ogagau, care si-a filmat fiica in timp ce o umilea, stand dezbracata, in genunchi. Edilul i-a aplicat corectii crunte fetitei.

Scene groaznice se petreceau in casa primarului din Singeroz-Bai! Edilul Traian Ogagau si-a filmat fiica in timp ce ii aplica corectii dure, stand dezbracata, in genunchi, cu ochii in lacrimi, scrie spynews. Inregistrarea a ajuns in mediul online si a starnit un val de critici si de revolte la adresa barbatului.

Primarul isi bate copiii constant

Inregistrarea audio incepe cu plansetul disperat al fetitei, terorizata de comportamentul tatalui. Pe fundal se aud tipetele barbatului, care ii spune copilului sa nu mai planga, in timp ce sparge, loveste si arunca cu diverse lucruri, scapat de sub control.

In timpul scandalului, se aude si vocea unui alt copil care incearca sa o linisteasca pe fetita, fiind probabil fratele ei. Baiatul ii spune ca se opreasca din plans, altfel va fi batuta si mai crunt.

Citeste si articolul :   Reactie dura pe internet: "Si ia ziceti baieti, va place? Va place ma cum e acuma? Da, voi aia cu ciupelile, cu combinatiile, cu spagile, cu vile si vilute, va place ma?"

„Linisteste-te, nu mai plange, ca te bate si mai tare. Orice ar fi, nu mai plange, ca eu, orice-ar fi, si daca ma loveste tare, nu plang”., spune fratele.

Apoi urmeaza o furtuna de injuraturi si amenintari greu de imaginat din partea primarului liberal. Acesta pare sa o aduca in discutie si pe mama copiilor, de care a divortat. Acesta o numeste „dobitoaca”, ”retardata”, „ordinara penala” si o ameninta ca o va lovi cu pumnul si picioarele.

La un moment dat femeia intervine si ii spune lui Traian Ogagau sa-si duca lucrurile direct la Rapsodia si ca nu are ce cauta in Huniazilor, moment in care barbatul rabufneste si incepe sa tranteasca lucruri, iar fetita tipa ingrozita.

„Tot, pregatit frumos, si cu mine-ai incheiat! Ordinara si penala ce esti! Stai ca te … (ininteligibil). Aia-i lege. Exact ce meritai, aia ai sa ai! (…) Imi pare bine ca ti-am dat un pumn… un picior in cap ca la o minge”. zice primarul.

Citeste si articolul :   Cine este barbatul de 52 de ani, decedat miercuri. A fost infectat chiar de sotia sa

In data de 16 septembrie, a aparut in mediul online prima inregistrare in care Traian Ogagau si-a filmat fetita dezbracata, in timp ce statea in genunchi si trebuia sa promita ca nu mai este obraznica. Imaginile au ajuns pe mana politistilor, care il ancheteaza primar.

Autor