Rasturnare de situatie in cazul primarului din Sangeorz-Bai care si-a filmat fiica minora, dezbracata, in genunchi.

Protectia Drepturilor Copilului a transmis ca s-a sesizat in cazul primarului din Sangeorz-Bai care si-a filmat fiica in timp ce o umilea, tinand-o dezbracata, in genunchi. Autoritatea a solicitat sesizarea organelor de cercetare penala.

“ANDPDCA a solicitat DGASPC Bistrita Nasaud sesizarea organelor de cercetare penala in vederea verificarii existentei elementelor constitutive ale unei infractiuni. ANDPDCA a solicitat verificarea situatiei minorei in familie si a nevoilor de sprijin si asistenta”, se mentioneaza intr-un comunicat publicat pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii (ANDPDCA).

Totodata, Autoritatea cere presei sa nu promoveze imaginile cu fata umilita.

″In egala masura, facem apel catre mass media cu privire la faptul ca imaginile degradante si umilitoare la adresa minorei sunt de natura sa puna in pericol dreptul la imagine, accentuand componenta traumatica a acestui eveniment si stigmatizarea copilului. Pe cale de consecinta nu incurajam promovarea si distribuirea acestor imagini. ANDPDCA va monitoriza indeaproape evolutia situatiei in acest caz si colaboreaza direct cu DGASPC Bistrita Nasaud pentru apararea drepturilor copilului”,mai scrie in comunicat.

Dupa ce imaginile au aparut pe retelele de socializare, primarul a transmis un comunicat in care mentioneaza ca PSD a adus prejudiciu de imagine sale Traiana in plina campanie electorala.

”Viata personala este viata personala si nu poate fi folosita in campanie cu atat mai mult copiii! Defapt ce sa ne mai mire, ati dat foc la biserici ca sa castigati alegeri!”, a spus Traian Ogagau.

De asemenea, el a postat un mesaj video pe Facebook in care declara ca, „cine cruta nuiaua isi uraste fiul”.

„Ii iubim cand ne fac bucurii dar si cand mai gresesc, insa NIMENI, dar NIMENI nu se poate baga in viata nimanui sa ne spuna cum sa ii crestem, cum sa ii educam sau cum sa ii mustram atunci cand gresesc”, a scris pe Facebook Traian Ogagau.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.