Scandal urias intre Violeta Alexandru si Mircea Badea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat pe pagina de Facebook mai multe mesaje primite pe telefon. Femeia l-a acuzat pe Mircea Badea ca i-a facut public numarul personal de telefon. Prezentatorul s-a aparat spunand ca a obtinut numarul de telefon din surse oficiale postate de ministru pe reteaua de socializare.

Mircea Badea a fost revoltat de cazul fetei de 13 ani, umilita si lovita de alte adolescente, cu varste intre 12 si 14 ani. Prezentatorul TV a anuntat ca mama minorei de 14 ani lucreaza de aproape douazeci de ani la Directia pentru Protectia Copilului si a cerut ca femeia sa fie data afara de la serviciu.

Pentru acest lucru, Mircea Badea a postat pe Facebook numerele de telefon ale ministrului Muncii Violeta Alexandru si ale presedintelui Consiliului Judetean Gorj si le-a cerut fanilor lui sa-i sune.

Violeta Alexandru spune ca, dupa ce Mircea Badea i-a facut public numarul de telefon privat pe retelele sociale, a primit foarte multe injuraturi pe telefon: „Numarul meu a fost folosit pentru a incita la ura. Vad coordonarea intre mai multi politicieni pe acest subiect. De ieri sunt injurata la comanda. Blestemata. Am incercat chiar sa explic unora dintre cei care ma injurau ca DGASPC – acolo unde lucreaza mama fetei din Tg.Jiu despre care se vorbeste – nu este in subordinea Ministerului Muncii, ci a presedintelui CJ. Nu a contat. M-ar fi omorat“, a scris Violeta Alexandru.

Publicitate

Mircea Badea a reactionat dur la spusele ministrului si spune ca numarul de telefon era postat de insasi Violeta Alexandru pe paginile ei de pe retelele sociale.

„Imbecila asta si-a facut public nr. de telefon, dupa care rage ca i-am facut public nr. de telefon“, a scris Badea pe pagina sa de Facebook.

„Toanta asta si-a pus numarul de telefon pe pagina de feisbuc si acum ragaie ca eu i-am facut public numarul?!?? :)))) De unde credeti ca am numarul ei?!? De la pagina ei publica!!! Ce jivina oribila!“, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

”Sa nu ne mai pierdem timpul cu delirul cretinoid al aleia de la Munca. Nu despre rahatul ei de numar e vorba, ci despre lucruri muult mai importante: copiii supusi torturii. Maine avem emisiune. Va fi crancena. P.S. Sa se pregateasca si domnul Cosmin-Mihai Popescu de la PSD, presedinte al Consiliului Judetean Gorj. il fac vedeta”, a mai scris prezentatorul, intr-o alta postare pe Facebook.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.