Mircea Badea, panicat: “Aia e infectarea adevarata, crancena, masiva”. De se se teme prezentatorul

Mircea Badea este cunoscut de intreaga tara pentru opiniile controversate. De aceasta data, jurnalistul, avertizeaza ca Romania se afla la doar un pas de blocaj. Prezentatorul de Antena 3 spune ca in aceasta toamna situatia va fi extraordinar de grea din punct de vedere al numarului de infectari cu noul virus.

Mircea Badea declara ca e satul de promisiuni si lozinci precum „vom lua masuri” si isi doreste sa vada ceva concret din partea guvernantilor.

Jurnalistul mai spune ca de la toamna, odata ce va incepe anul scolar: „Va fi rupere!”

„Caut pe Google numar infectari de astazi (n.r. luni, 24 august). Avem in felul urmator: scade numarul cazurilor noi, dupa o zi de weekend in care s-au facut doar 6.460 de teste. Va dati seama… Este absolut derizoriu! Scade numarul cazurilor noi, intrucat nu s-a testat in Romania. Dar, atentie, creste numarul pacientilor in stare grava: 494. (…) Sa zicem ca, in Romania, nu s-ar mai testa deloc. Si asa la cat se testeaza… S-au testat oamenii pe banii lor si din proprie initiativa pentru ca au vrut sa plece in concediu in strainatate. Odata cu septembrie, nu se mai pune problema.”, spune prezentatorul.

Badea crde ca suntem la un pas de blocaj

“Importanta este terapia intensiva, acolo se vede treaba. Cata terapie intensiva credeti ca are Romania? Astia bateau campii ca 800 si ceva, deja sunt aproape 500. Suntem la un pas de blocaj si eu va spun cand se va ajunge la acel blocaj: cand oamenii se intorc din vacante – multi de pe la televizor au senzatia ca acolo se infecteaza majoritatea, ceea ce este o prostie -, si se vor duce la serviciu. Sigur ca se infecteaza si in vacanta, sigur ca da, dar infectarea predominanta e cand lumea se duce la serviciu. Aia e infectarea adevarata, crancena, masiva!”, a mentionat Mircea Badea.

Infectarile masive vor fi in momentul in care lumea va merge la serviciu.

„Se duce lumea la serviciu, incepe scoala. Asta cu vom lua masuri… Eu m-am saturat, nu mai pot sa aud lozinci, banalitati. Facem eforturi pentru a stabili toate conditiile de siguranta. Prietene, ai ceva concret de spus?! Ai?! Astia mesteca nimic, mesteca niste cuvinte de dimineata pana seara. Ne-am intalnit pentru a elabora o strategie conform careia sa putem demara procesul de invatamant de care e atata nevoie, in conditii in care sa si protejam. Ceva concret de spus ai?! Raspuns: nu”, a mai spus Mircea Badea.

Citeste si articolul :   SRI, averizare de ultima ora: Nu deschideti mesajele cu sintagma "Detalii secrete COVID-19"!

„Ca va fi nasol in toamna?! Va fi rupere, rupere!”, a avertizat Mircea Badea.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.