Teoria lansata de Mircea Badea chiar la tv : Eu cred ca Bill Gates vrea sa cipeze oamenii!

Mircea Badea este realizatorul emisiunii “In gura presei”, la postul de televiziune Antena 3. Este un critic constant al puterii politice din Romania si se pare ca nu numai atat..

Miercuri seara, in direct la Antena 3, Mircea Badea a adus acuzatii ingrijoratoare legate de posibilitatea ca oamenilor sa li se implanteze microcipuri. ”Va fi cip cu de toate”, a spus omul de televiziune.

Activitatile de binefacere ale fondatorului Microsoft, se pare ca ar fi contestate de teoriile conspiratiei, Mircea Badea crezand ca Bill Gates doreste sa microcipeze oamenii.

”Vor face rate pentru a-si lua cip”

”Eu cred ca Bill Gates vrea sa cipeze oamenii”, a spus Mircea Badea, in direct la Antena 3. Acesta facand si alte precizari:

”Dar Bill Gates nu va ascunde cipul intr-un vaccin, asta e de un cretinism absolut. N-are nevoie, el ti-l va vinde.

Va fi prezentat atat de dezirabil, cum e prezentat orice produs care are -smart- in fata, incat se vor face rate ca sa cumpere cip.

Citeste si articolul :   Declaratie comuna semnata de Violeta Alexandru si Ministrul Muncii german. Ce se intampla cu romanii din Germania

Va fi cip cu de toate. Vor face rate pentru a-si lua cip”, a explicat Badea.

”Romanii nu accepta sa li se ia orice: libertatea, orice. Acum toata lumea are de ascuns temperatura lui. Deci Werner, tati, dai temperatura la toata lumea”, a mai spus Mircea Badea.

Autor