Scandal urias in Bucuresti. Un barbat a fost incatusat pentru ca a refuzat termoscanarea

Dupa ce mai multe persoane au refuzat sa li se ia temperatura la intrarea in magazin, a inceput scandalul intr-un hipermarket din sectorul 5. Ceea ce s-a intamplat in continuare a fost o adevarata lupta corp la corp intre politie si persoanele implicate, printre care si un barbat in varsta.

„La data de 19 mai, prin apel 112 a fost sesizat un scandal in derulare, intr-un centru comercial din sectorul 5. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 24 Politie, care au identificat trei persoane, doi barbati si o femeie, care se manifestau violent, pe motiv ca nu li s-ar fi permis accesul in magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti.

Sursa citata a subliniat ca atunci cand politia le-a cerut sa-si demonstreze identitatea, oamenii au refuzat, au devenit nervosi si au manifestat un comportament agresiv, pentru care au fost incatusati si dusi la sediul de politie.

https://youtu.be/jkPpbiBUT44

Citeste si articolul :   Noi restrictii in Bucuresti. Cat vor dura

”Persoanele au fost sanctionate contraventional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal si impiedicarea interventiei politistilor in indeplinirea obligatiilor de serviciu”, a declarat Politia Capitalei.

Pe perioada starii de alerta, persoanele au obligatia sa poarte masca de protectie in spatiile inchise, iar accesul in magazine, institutii si alte locatii inchise se face dupa ce se masoara temperatura.