Orasul din Romania unde se circula in autobuz doar stand pe scaun. Si o noua restrictie: interzis gratarelor!

Ramane in continuare valabil orarul restrans de circulatie, Primaria neintentionand sa opreasca total transportul local. Si o noua restrictie: interzis gratarelor!

Toate mijloacele de transport vor circula cu un numar de pasageri in limita locurilor de pe scaune. O alta masura luata ieri de Primarie este interzicerea gratarelor si orice alta activitate ce presupune intruniri/ petreceri in zonele publice. In ceea ce priveste transportul public, in decizia Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta se arata ca este interzis ca un autobuz sau un tramvai sa aiba mai multi calatori decat numarul de pe scaune, scrie ziaruldeiasi.ro.

Municipalitatea doar a comunicat aceasta decizie, si nu a precizat modul in care va fi ea implementata. Initial, primarul Mihai Chirica lua in calcul suspendarea totala a transportului public in comun.

Articolul continuă după reclame

Amintim ca restrictiile actuale vizeaza anumite intervale orare in care autobuzele si tramvaiele circula in conditii normale (5:00 – 8:00, 15:30 – 18:00 si, cu efective reduse, in intervalul 21:00 – 22:45), in restul timpului mijloacele fiind retrase la depou sau la garaj. In acelasi timp, Primaria a introdus curse speciale pentru personalul medical si angajatii complexului ERA.

In acelasi comunicat, Primaria a informat ca Directia de Asistenta Sociala va achizitiona „500 de kilograme de panza in vederea confectionarii de masti de protectie“ cu toate ca Ministerul Sanatatii a spus, in mai multe randuri, ca „mastile fabricate din panza, bumbac si tifon nu sunt eficiente in protectia fata de coronavirus“

Citeste mai multe pe ziaruldeiasi.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.