Tragedie in Romania. Actorul si-a pus capat zilelor. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Tragedie in Romania! Ciprian Nemesiu, actor in trupa de improvizatie Freeze, a decedat luni, 8 Martie, la varsta de 39 de ani. Potrivit ultimelor informatii, actorul s-ar fi sinucis. Totusi, cauza decesului va fi stabilita abia dupa efectuarea necropsiei.

Vestea a cazut ca un trasnet in randul celor care l-au iubit si cunoscut.

“Nici nu pot sa imi inchipui ce e acolo cu tine si cu Dan. My man, sa pregatiti cel mai mare show cu after party din ceruri. Noi aici ne ridicam in picioare si te aplaudam frenetic, sa auzi si acum cat de mult te iubeste lumea.

Pace in sufletul tau!”, a scris Mihai Codescu pe Facebook.

Publicitate

Cine este Ciprian Nemesiu

Ciprian Nemesiu, de profesie actor si economist, a facut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) si Ramada Plaza si a adus un plus de valoare imaginii televiziunilor Brava Tv, Happy Fish si Digi24. In tot acest timp a avut colaborari cu majoritatea teatrelor din Bucuresti si a dezvoltat trupa de teatru de improvizatie ”Freeze” care activeaza cu succes pe scenele bucurestene.

Citeste si articolul :   Alexandru Rafila, anunt pentru toti romanii sub 55 de ani

Studii si specializari

Facultatea de Actorie din cadrul Universitatii Spiru Haret, clasa prof. Margareta Pogonat; Facultatea de Relatii Economice din cadrul Universitatii Romano-Americane; Certificat ”Formator ”, Cepecom, trainer Daniel Mocanu; Train of Trainers, Scoala de Valori Bucuresti, Stefan Palarie; numara peste 100 de cursuri absolvite in domeniul actoriei, teatrului de improvizatie, dans si alte forme de exprimare a creativitatii.

Experienta

Ciprian si-a inceput cariera de formator in cadrul ”Scolii de Valori”, unde a creat, implementat si sustinut cursuri de educatie non-formala adolescentilor din Romania. Printre programele la care a luat parte aici sunt ”Zentiva Express”, ”Atelierele Holcim”, ”RMX Kaufland”, ”Primul job Auchan” etc. Si-a continuat drumul de trainer facilitand cursuri de actorie, teatru de improvizatie si public speaking in cadrul mai multor scoli private de teatru.

In mediul business, a adus un plus de valoare angajatilor mai multor companii printre care ”APT”, ”Orange” sau ”Spitalul Clinic Fundeni”.

Foarte jovial si plin de creativitate, Ciprian a reusit sa inspire participantii aducandu-i in punctul dorit intr-un timp foarte scurt. Asta pentru ca in trainingurile sale, el a combinat intr-un mod ”fun”, energic si inovativ jocurile de actorie cu partea business. Considera ca atata timp cat reusim sa renuntam, chiar si pentru o scurta perioada la mastile sociale, putem sa ne redobandim increderea, bucuria de viata si sa dezvoltam noi abilitati in interiorul nostru.

Citeste si articolul :   Mihai Bendeac si-a facut testul pentru coronavirus. Totul a fost filmat. Care este rezultatul

Ciprian Nemesiu, ultima postare pe Facebook

“Incep…din nou. Habar n-am cate cursuri am tinut pana acum. Nu am avut niciodata liste de genul. Ce stiu e ca ma bucur de fiecare data ca si cum ar fi prima oara. Nici n-are cum sa fie altfel”, a scris actorul pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.