Barbatul a plecat in lacrimi dupa ce a fost umilit pentru ca a cumparat tampoane pentru sotie

Un barbat a plecat in lacrimi dupa ce a a fost acuzat ca este un pervers in timp ce cumpara tampoane pentru sotia sa.

Sotul a spus ca a ajuns sa planga cand a ajuns in masina, dupa ce o cumparatoare s-a apropiat de el in magazin si a cerut sa fie chemata politia.

Barbatul a spus ca „nu s-a simtit niciodata mai jenat si umilit” in viata sa.

Omul spune ca sotia lui i-a cerut sa cumpere niste tampoane in drum spre casa, dar in timp ce se afla in magazin si-a sunat pe cmera sotia pentru a se asigura ca ii va cumpara produsele potrivite.

El a spus: „Am primit un telefon de la sotie cand ieseam de la serviciu si mi-a cerut sa iau niste tampoane din magazin.

I-am cerut sa-mi trimita un text cu o imagine a celor pe care le foloseste pentru a ma asigura ca iau produsele potrivite.

Ajung la magazin si nu gasesc tipul pe care mi l-a trimis prin SMS, asa ca am sunat-o pe camera in dreptul raionului cu tampoane si i-am aratat locul unde este marca ei pentru a vedea daca as putea gasi alt gen.

Citeste si articolul :   Un barbat din Timisoara a sunat la 112 sa reclame o petrecere de 50 de persoane care avea loc in curtea comuna a blocului. Incredibil ce s-a intamplat cand politia a ajuns la fata locului

Aproximativ 30 de secunde mai tarziu, o femeie vine la mine si imi spune ca sunt idiot si ca vrea sa ma raporteze. Atentie, sotia mea a fost in videoclip cu mine tot timpul. Ii spun sotiei mele sa-mi trimita un text de rezerva pe care sa-l pot arata si sa inchei apelul.

Chiar in timp ce sotia mea imi trimitea mesaje, un barbat (seful de magazin) si o functionara vin la mine cu femeia in spatele lor si el ma intreaba ce fac si ca au primit o plangere ca ma comportam in mod necorespunzator.”

Barbatul a spus ca, in ciuda explicarii situatiei, lucrurile au evoluat si mai mult.

„Femeia incepe apoi sa strige ca ii fac poze si ca mint”, a spus el.

„I-am aratat managerului textele de la sotia mea si i-am spus ca vreau doar sa-i iau sotiei tampoanele si sa plec.

„Femeia a iesit in fata magazinului si tot timpul ii tipa ca trebuie sa sune la politie si sa ma aresteze pentru ca sunt un pervers”.

Citeste si articolul :   Barbatul care s-a prabusit din picioare la protestul anti-Covid din Botosani, diagnosticat cu etilism acut

In timp ce femeia continua sa strige, a venit asistentul de vanzari l-a ajutat sa gaseasca produsul si a putut sa-si continue drumul.

El a adaugat: „Am platit pentru tampoane si am plecat.

„Si cand am ajuns la masina am plans. Un om matur plangand in masina.

„Nu m-am simtit niciodata mai jenat si umilit in viata mea. Cand i-am spus sotiei mele ce s-a intamplat, a devenit palida si nu a incetat sa-si ceara scuze. ”

Autor