O batranica din Nasaud a fost oprita de un politist si invitata apoi sa urce in masina. Nu s-a asteptat deloc sa i se intample asta

O batranica din Nasaud a fost oprita de un politist si intrebata ce s-a intamplat.

Femeia i-a povestit omului legii ca este ingrijorata ca nu va ajunge sa se intoarca la timp, in intervalul destinat batranilor.

Politistul nu a stat pe ganduri si a condus-o pe batrana, trei kilometri, pana acasa.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook: „Politistii au umor”, alaturi de mesajul: „Si pentru ca vreau sa vorbim mai mult de normalitate si de solidaritate, azi, batranica din imagine (78 de ani), din orasul Nasaud, a fost gasita in zona unei farmacii de catre un politist. Colegul meu a discutat cu ea si asa a aflat ca femeia era ingrijorata ca nu va ajunge acasa in intervalul orar permis pentru varstnici.

Publicitate

batranica din nasaud

Asa ca, politistul, a urcat-o pe batrana in masina de politie si a condus-o pana acasa, aproximativ 3 km., in siguranta. Fotografiile mi-au fost trimise de un cetatean, care a asistat fara sa vrea la cele intamplate. P.S. Nu a fost sanctionata! Femeia avea la ea declaratia pe propria raspundere”, scrie antena3

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.