Mihai Gadea, anunt in direct: “Mi s-a rupt inima”

Mihai Gadea a dezvaluit ca nu se simte bine. Prezentatorul a facut un anunt trist la finalul emisiunii de la Antena 3.

„Unul dintre cei mai minunati oameni pe care i-am intalnit in aceasta viata, in aceste ore, e pe un pat de spital. Medicii fac tot ce pot. Sper din toata inima ca acolo sa se intample o minune. Vreau sa va vorbesc despre acest om pentru a va invita – cei care credeti in bunul Dumnezeu – sa va rugati pentru el.

Astazi, cand am aflat, mi s-a rupt inima.

Se afla intr-o situatie critica. E un om al lui Dumnezeu. Este un om care a construit aproape de unul singur un oras pentru copii. Un oras intreg! Atata iubire, generozitate, intelepciune, viziune sa gasesti la un om e rar. Daca, pe langa toate aceste lucruri, mai e si o credinta uriasa in Dumnezeu, ce fel de om poate sa fie decat un om al lui Dumnezeu.

Publicitate

Am fost la Radauti sa vad orasul facut pentru copii. Parintele Iustin m-a primit cu iubire, caldura. Imi aduc aminte ce frumos ne-au primit. Si cand am auzit azi ca e intr-o stare grava, va spun sincer, pur si simplu… Ma rog si eu.

Va rog sa va rugati pentru Parintele Iustin. Nu stiu ce va face Dumnezeu. Toata puterea e la El. Toti copiii de acolo stiu sigur ca se roaga”, a spus Mihai Gadea la finalul emisiunii de marti seara.

„Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, sa treaca peste aceasta cumplita incercare si sa-l revedem sanatos in mijlocul nostru”, inemnul lansat de obstia manastirii catre credinciosi. Staretul este cel care a infiintat Asezamantul de copii „Sf. Ierarh Leontie” de la Radauti, in care peste 100 de copii orfani sau din familii defavorizate si-au gasit locul.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.