Veste trista! Ion Manole a plecat la fiica sa, Madalina Manole. Dumnezeu sa-l odihneasca

Tatal Madalinei Manole, Ion Manole, a decedat in aceasta seara, la Spitalul Judeten de Urgenta Ploiesti. Tatal regretatei artiste era internat pe Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, dupa ce s-a infectat cu coronavirus.

Barbatul a intrat in stop cardio-respirator, astazi, la ora 17.00. Medicii au depus toate eforturile, dar nu s-a mai putut face nimic.

Ion Manole a ajuns joi, 3 septembrie 2020, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, in foarte stare grava. El a avut nevoie de un ventilator mecanic si a fost intubat de medici pentru a putea respira.

Din nefericire, joi, atunci cand Ion Manole a ajuns la spital, niciun pat nu era liber pe sectia ATI a spitalului din Ploiesti, astfel ca a fost nevoit sa astept, intr-o sectie a spitalului, eliberarea unui loc la ATI.

A decedat Ion Manole, tatal Madalinei Manole

In varsta de 77 de ani, Ion Manole a fost infectat cu coronavirus, iar simptomele au aparut brusc.

Ulterior, in numai cateva zile, starea sa s-a agravat intr-un ritm foarte alert, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l trata.

Citeste si articolul :   Cauza reala a decesului Corneliei Catanga! Cum a fost gasita de medicii de pe ambulanta

„Este intubat si sudat ca sa poate suporta. Problema cu oxigenul, din plamani. Daca in 48 de ore nu isi revine, nu sunt sanse sa mai traiasca. Este trecut pe oxigen, pe tratament, e problema cu respiratie si lipsa de oxigen din plamani”, declara cu putin timp in urma, fiul sau, Marian Manole.

Autor