Situatie grava pentru tatal Madalinei Manole. Fiul sau a facut anuntul: E mai mult…

Familia regretatei artiste, Madalina Manole, trece prin momente grele. Ion Manole, tatal artistei, se afla internat in stare foarte grava dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Starea de sanatate a acestuia s-a  inrautatit extrem de mult.

Ion Manole internat in stare grava

Tatal Madalinei este internat in spital, in Prahova. Fiul sau, Marian a spus cum se simte barbatul. Tot el mai spune ca urmatoarele 48 de ore sunt decisive:

„Este intubat si sudat ca sa poate suporta. Problema cu oxigenul, din plamani. Daca in 48 de ore nu isi revine, nu sunt sanse sa mai traiasca. Este trecut pe oxigen, pe tratament, e problema cu respiratie si lipsa de oxigen din plamani”, a declarat Marian Manole, potrivit spynews.ro.

„Are o varsta el. Probabil ca un organism mai tanar ar fi dat semne de revenire mai repede. Un pacient de la ATI nu are voie sa vorbeasca la telefon. E mai mult mort decat viu”, a mai spus Marian.

Si Marian Manole a fost depistat cu noul virus, fiind internat timp de doua saptamani.

Cu cateva zile in urma, fiul lui Ion Manole posta un alt mesaj:

”Are COVID! COVID in forma grava. Dar e puternic! Va rezista! Nu mor caii cand vor cainii! Ai grija de tatal meu, sora mea. Sunt sigur ca Madalina si Bunul Dumnezeu o sa aiba grija de tata! Ca el sa mai ramana aici, pe pamant! Daca tata nu va rezista, asta i-a fost soarta! Toti ne ducem candva! Si vor fi impreuna, acolo, sus! Dar tata e puternic, toata viata a fost un luptator”, a mai scris Marian Manole. ”Vestile nu sunt bune deloc”. Doamne, ajuta!

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.