Bunicul uneia dintre fetele care au lovit adolescenta de 13 ani, declaratie uluitoare: “Am vazut conversatiile pe care le purta cu mama ei. Se vedea ca…

Cazul adolescentei de 13 ani batuta si umilita de alte patru minore, a revoltat intreaga Romanie. Bunicul uneia dintre adolescentele batause, cea de 12 ani, a facut prima declaratie.

Barbatul spune ca atata timp cat a fost la ei, fata era un model. Tot declinul a inceput in momentul in care a fost luata de catre mama.

Publicitate

”Fata a trait aici, noi am avut grija de ea pana acum. Aici s-a nascut, aici a mers la scoala. Dupa divortul parintilor, mama ei a cerut fata crescuta de noi. Fata a stat la noi pana in luna aprilie a acestui an, atunci cand a venit mama sa sa o ia in vizita, conform hotararii si nu a mai adus-o. Apoi am depus plangere pentru nerespectarea hotararii. Am vazut conversatiile pe care le purta cu mama ei. Se vedea ca ii permite sa bea, sa fumeze si sa-si traiasca viata. Cand am sunat-o intr-o zi sa o vedem pe camera, ea era cu tigara.

Citeste si articolul :   Fata de 11 ani din Bragadiru, disparuta sambata dimineata, a fost gasita. Cabral Ibacka s-a implicat direct

Din mesaje rezulta ca pleca cu anumite fete ce aveau un anturaj dubios, consumau bere si tigari. De aici a inceput declinul. Am facut mai multe actiuni in instanta.

Publicitate

Atunci cand am vazut ca fata nu vrea sa vina inapoi si vrea sa stea cu mama ei, am zis ca renuntam la actiunea depusa in instanta. Dupa ce am vazut imaginile, am zis ca nepoata mea trebuie sa fie adusa pe drumul cel bun. Astfel, voi continua actiunile, voi depune la instanta si imaginile. A mers la Musetesti la scoala si a luat transferul la Pestisani. Mama ei nu are domiciliu acolo, ci in Targu Jiu. Am incercat sa mai luam legatura cu ea, dar nu ne-a mai raspuns.

Am vazut in mesaje ca vorbea cu un barbat si o invita la el acasa. Am depus plangere la politie impotriva lui.

Am investit sentimente, am avut grija de ea 12 ani, nu-i lipsea nimic. Daca si-a dorit ceva, noi i-am cumparat. Nu am zis niciodata nu. Tatal ei ii lua tot ce voia ea, dar probabil a fost atrasa de libertate”, a spus bunicul fetei.

Citeste si articolul :   A fost gasita copila de 12 ani data disparuta de parinti in Gorj. Ce spun politistii

Contactata telefonic, mama copilei nu a vrut sa ofere un punct de vedere, afirmand ca imaginile nu sunt reale si nu vrea sa vorbeasca despre acest lucru, scrie pandurul.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.