Dumitru Dragomir are trei pensii. Cat incaseaza lunar de la stat

Dumitru Dragomir, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, incaseaza de la stat trei pensii. Mentionam ca Dumitru Dragomir candideaza pe listele PSD pentru Consiliul General al Capitalei,

Potrivit declaratiei sale de avere, Dragomir incaseaza de la stat trei pensii in valoare de 206.400 de lei, dar nu precizeaza de unde provin. Astfel, fostul sef al FRF primeste lunar peste 17.000 de lei.

Dragomir are o avere uriasa. In luna mai a i-au revenit 3,9 milioane de euro din vanzarea unei vile catre o societate comerciala neprecizata. 110.000 de euro a incasat din vanzarea unei vile din Voluntari.

Acesti bani nu apar in conturile sale, in care se afla doar 218.000 lei si 210.000 euro, intr-un cont din 2016.

Publicitate

Dumitru Dragomir mai are bijuterii si ceasuri de 100.000 de euro, o vila de peste 500 mp si doua apartamente, de 210 mp si 240 mp.

Publicitate

Dragomir a fost condamnat la 4 ani de inchisoare

Dumitru Dragomir a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 4 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si complicitate la spalarea banilor, in ianuarie 2019, Decizia nu era definitiva si a putut fi atacata.

Citeste si articolul :   Raed Arafat a anuntat cum pensionarii vor putea iesii din casa: "Vor veni anumite adaptari"

“Contractul respectiv a fost incheiat intre societatile Bodu SRL, detinuta de Dumitru Dragomir si RCS&RDS SA, inculpatul Bendei Ioan beneficiind de sprijinul inculpatilor Dinei Mihai si Oprea Alexandru, administratori ai RCS&RDS SA. Banii respectivi au fost pretinsi si primiti de inculpatul Dumitru Dragomir in contextul executarii, in perioada respectiva, a unui contract de cesiune a drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1, incheiat la data de 8 aprilie 2008 intre LPF si consortiul constituit din societatea SC RCS & RDS SA, administrata de inculpatul Bendei Ioan si o alta societate”, mentioneaza DNA.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.