Horoscop zilnic, 28 august 2020. Pentru Pesti se deschid noi orizonturi. Leul va intampina obstacole

Berbec

Ofera-ti astazi o zi de relaxare. Va fi minunat sa ameliorati oboseala acumulata si starea de rau cu ajutorul masajului. De asemenea, procedurile cu apa termala vor avea un efect benefic asupra organismului. Apa rece va avea ca efect recuperarea si intoarcerea tineretii si frumusetii. Prin urmare, o vacanta este bine venita.

Publicitate

Taur

Taur, incearca sa rezolvi toate problemele importante dimineata. In acest moment tranzactiile cu imobiliare si investitii financiare intr-o afacere promitatoare vor fi favorabile. Cu toate acestea, evitati risipa si fiti atenti la bani. Exista posibilitatea ca din cauza unei simple neatentii, de a face o mare greseala.

Publicitate

Gemeni

Gemenii astazi vor crede ca viata va pune o pauza in succesiunea norocului. Recent, ati fost delasator in privinta sarcinilor dvs., iar acum va trebui sa raspundeti pentru asta cu munca si perseverenta. Diplomatia si tactul te vor ajuta sa iti rezolvi putin situatia si sa gasesti un limbaj comun cu oamenii din jurul tau.

Rac

Multe ispite vor sta in asteptarea Racilor astazi. Veti incerca sa va folositi norocul pentru a castiga o suma mare de bani. Este putin probabil ca acest lucru sa se termine cu o victorie. Cand este vorba de probleme majore nu este bine sa mergeti pe seama norocului si in nici un caz nu renuntati la locul de munca decat daca sunteti sigur ca aveti o alta sursa de venit pentru o perioada.

Citeste si articolul :   Ce vor insemna visele noastre in perioada 16 - 19 septembrie. Vor fi printre ele profetice

Leu

Leul are o zi buna. Astazi nu veti intampina obstacole sau bariere. Totul se va dovedi in cel mai bun mod posibil. Planurile tale vor ramane neschimbate si nimic nu le poate opri, ba chiar esti mai motivat sa le atingi. Este indicat sa faci sport. Sportul va va consolida starea de spirit generala si va va tine pe calea sanatoasa. Consolidati-va sanatatea cu ganduri pozitive si cu o alimentatie buna.

Fecioara

Dimineata este nesigura pentru Fecioare. Pot exista dezacorduri cu familia in situatii banale. Totul se datoreaza agresivitatii generale din primele ore. Dorinta ta de a gestiona toata ordinea din casa si dorinta de a-i subjuga pe toti iti vor obosi mai devreme sau mai tarziu gospodaria. Nu plecati de acasa nervos, incercati sa va calmati pe drumul catre munca, altfel risti sa ai o zi din ce in ce mai tensionata.

Balanta

Balanta va avea o cunostinta interesanta intr-o companie noua sau in timpul unei calatorii. Aceasta persoana va va umple cu toate sentimentele posibile. Pe langa faptul ca aceasta relatie va fi lunga, inca de la primul moment va fi o atarctie din partea amandurora. Datorita acestor emotii puternice sunteti dispus sa renuntati la zidul care va inconjoara si sa fiti mai comunicativ cu oamenii.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 29 decembrie 2020.

Scorpion

Sfera profesionala a Scorpionilor este foarte volatila. Pentru a realiza o cariera promitatoare si a deveni o persoana recunoscuta, respectata, va trebui sa depuneti toate eforturile la serviciu, sa munciti mai mult decat ceilalti. In timp ce aceasta va fi o perioada destul de dificila, cu siguranta o vei trece cu bine si vei obtine ceea ce iti doresti.

Sagetator

Astazi, emotiile vor motiva Sagetatorul sa ridice granitele din viata lor personala. Aceasta conditie poate deveni distructiva. Respingerea excesiva din partea oamenilor te va face nefericit. Trebuie sa inveti sa ai incredere in oameni. Prietenia si amabilitatea va vor ajuta sa va consolidati situatia precara.

Capricorn

Ideile Capricornului vor fi de neinteles pentru alte persoane. Acest lucru poate provoca resentimente si iritatii. Dar in curand veti avea noi perspective in domeniul profesional. Si desi inca nu se stie nimic, trebuie sa fiti gata si sa colectati treptat toate informatiile necesare, chiar si din alte domenii.

Varsator

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 iulie 2022. Ziua aduce schimbari pentru mai multe zodii

Varsatorul are nevoie de confort si conditii bune. Supraincarcarea cu probleme legate de munca nu este indicata! Scandalurile si certurile iti vor afecta negativ sanatatea – acum, prin actiunile tale, pui bazele sanatatii si nivelului tau de viata. O sa fie greu la inceput, dar odata ce obisnuinta o sa se instaleze, totul o sa fie mai usor.

Pesti

Astazi, se vor deschide noi orizonturi pentru Pesti. Veti vedea perspective noi si neobisnuite. Acest timp este ideal pentru intreprinderile majore care vor fi un capitol cu ​​totul nou in viata ta. Vanitatea excesiva poate interfera cu unele dintre afacerile tale. Doar discretie si tact sunt necesare in aceasta perioada.

 

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.