Iata care sunt cele mai intuitive 4 zodii, potrivit astrologilor

Desi semnele de apa sunt considerate cele mai intuitive ale zodiacului potrivit astrologilor, se spune ca alte semne ale zodiacului au un instinct deosebit de puternic. Afla care sunt cele mai intuitive 4 semne ale zodiacului si daca esti una dintre ele!

1) Pesti

Pestii si zodiile de apa in general au reputatia de a fi cei mai intuitivi din zodiac. Isi inteleg rapid interlocutorii si oamenii se increde in ei foarte usor. Absorb emotiile celorlalti ca pe un burete si sunt foarte sensibili la energiile care se raspandesc in jurul lor, motiv pentru care tind sa fie anxiosi. Pestii au un instinct foarte puternic si rareori gresesc atunci cand au o banuiala. Daca esti intr-o relatie cu ei, nu poti ascunde nimic de ei pentru foarte mult timp, deoarece ei ghicesc lucruri si stiu imediat cand ii minti. Desi Pestii sunt foarte sensibili, nu iarta si nu se uita inapoi daca s-au hotarat cu privire la cineva.

2) Rac

Racii sunt capabili sa ghiceasca lucruri uimitoare atunci cand vine vorba de cei dragi. In unele cazuri, putem ajunge pana la a spune ca au daruri de medium . Dragostea pe care o au pentru familia lor le permite sa aiba perspective neobisnuite si, daca sunt ingrijorati pentru tine, asculta-le sfaturile, deoarece rareori gresesc. Ei simt imediat cand ceva nu este in regula si sunt foarte sensibili . Racii sunt parteneri de viata loiali si plini de compasiune care stiu sa se puna in locul celorlalti.

3) Varsator

Condusi de Uranus, Varsatorii au si o intuitie profunda. Inteligenti si vioi, ei sunt intotdeauna cu un pas inainte si sunt adesea numiti vizionari. Au un simt al lucrurilor si sunt foarte priceputi in viata sociala si profesionala pentru ca inteleg foarte bine oamenii din fata lor. Desi acesta este un semn de aer, este considerat aproape la fel de intuitiv ca si semnele de apa. Se spune despre nativii Varsator ca sunt capabili sa citeasca mintile si capetele celorlalti.

4) Berbec

Desi sunt un semn de Foc, oamenii Berbec au o intuitie si o energie interioara foarte puternice. Pot fi foarte suparati imediat daca simt energii negative in jurul lor si nu suporta sa fie in preajma unor oameni pe care nu ii „simt”. Nativii din Berbec au o intuitie deosebit de puternica cand vine vorba de situatii periculoase: daca te sfatuiesc impotriva a  ceva, cu siguranta au dreptate. In dragoste, ei sunt capabili sa simta bine inainte ca ceva sa nu fie in regula sau daca partenerul lor are ceva de ascuns.

Publicitate

Autor