Moment inspaimantator. Pamantul s-a crapat si a inghitit peste 20 de masini. VIDEO

O gaura uriasa a inghitit 21 de masini in sud-vestul Chinei, dupa ce trotuarul unei strazi a cedat brusc.

Autoritatile au spus ca nimeni nu a fost ranit in incidentul care a avut loc chiar miezul noptii, in provincia Sichuan.

In jur de 500 de metri patrati de drum s-au prabusit, potrivit presei chineze. Cauza incidentului este in curs de cercetare.

Filmul difuzat de postul de televiziune provincial SCTV arata vehiculele parcate care au disparut in gaura uriasa, dupa ce drumul a cedat brusc.

Incidentul a avut loc in afara unui centru comercial de pe Bulevardul Cuibai din Yibin, un oras cu aproximativ 5,5 milioane de locuitori, se precizeaza in comunicatul oficial .

Salvatorii au fost trimisi sa caute potentialele victime peste noapte si nu a fost gasit nimeni ranit ca urmare a prabusirii, mai scrie in comunicat.

Expertii au examinat terenul din apropierea locului incidentului si au considerat ca acesta este in siguranta pentru a fi folosit de oameni si trafic, a raportat postul de televiziune chinez CCTV .

Citeste si articolul :   Strigator la cer. O femeie s-a stins din viata, dupa ce a fost plimbata o noapte intreaga intre spitale.

Furnizorii de utilitati relevante au intreprins actiuni pentru prevenirea dezastrelor secundare, potrivit CCTV.

Autoritatile au spus ca efectueaza investigatii suplimentare cu privire la cauza problemei.

Inundatiile provocate de ploile sezoniere neobisnuit au lasat peste 200 de oameni morti sau disparuti in China in acest an si au provocat pagube in valoare de 25 de miliarde de dolari, au spus autoritatile saptamana trecuta.

Autor