Doliu in lumea medicala din Romania. S-a stins la o zi dupa ce fusese internata in Bucuresti

Doliu in lumea medicala din Romania. Aurelia Galiti, medic de familie, in Braila, in varsta de 62 de ani, a decedat la o zi dupa ce a fost transferata in Bucuresti. Femeia s-a stins vineri dimineata, la Institutul “Marius Nasta” din Bucuresti.

Aceasta a fost diagnosticata cu COVID-19 in urma cu o saptamana, cand a si fost internata in Spitalul Judetean Braila, dar joi a fost transferata cu un elicopter SMURD in Bucuresti, pentru ca starea de sanatate i s-a degradat rapid, anunta infobraila.ro.

Din pacate, medicii de la Institutul Marius Nasta nu au mai putut face nimic. Anuntul decesului a fost facut de colegii medicului, pe reteaua de socializare.

Multe persoane au lasat mesaje de condoleante, atat colegii medici cat si pacienti pe care i-a tratat cu multa daruire daruire.

Publicitate

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1499870413533787&id=100005325284828

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.