A fost gasita fetita care a disparut, din tren, acum 20 de ani.

Fetita care a disparut, acum 20 de ani, dintr-un tren, a fost gasita. Povestea tinerei Yulia Gorina a facut inconjurul lumii.

O fetita de o frumusete extraordinara, a fost data disparuta in timp ce se afla cu tatal sau vitreg in tren. Dupa disparitia fetei, barbatul a trebuit sa infrunte acuzatii grele, de rapire, chiar si de crima.

Povestea disparitiei

In 1999, fetita calatorea impreuna cu tatala sau vitreg. In timp ce se afla in tren, Yulia Gorina, acum in varsta de 24 de ani, a disparut. Nu a fost gasita orict au cautat!

Nimeni nu reuseste sa inteleaga cum a fost posibil ca fata din Belarus sa ajunga tocmai in Ryazan, Rusia, trei saptamani mai tarziu. Fetita calatorise nu mai putin de 885 de km. Cand a fost gasita de politisti, fata era atat de speriata si infometata, incat a fost imposibil sa spuna cine este si de unde venea. Nu a existat alta solutie decat sa fie data spre adoptie.

Abia acum, la 20 de ani de la disparitie, a reusit sa se intoarca la familia sa. Aceasta intoarcere a fost posibila dupa ce actualul prieten al Yuliei, Ilya Kryukov, i-a cautat povestea pe internet.’

Citeste si articolul :   Avertizare NASA: Un asteroid gigant va trece pe langa Pamant in luna martie

Tanarul a descoperit tot felul de fotografii cu copila si mai multe apeluri disperate ale parintilor.

Dupa ce si-a intalnit parintii, au facut si testul ADN. Rezultatul a confirmat banuiala. Era fiica lui Viktor si a Lyudmilei Moiseenko. La 50 de ani, acestia au marturisit ca n-au incetat s-o caute nicio clipa. Eforturile le-ar fi fost sustinute de politia locala, dar fara rezultate.

Pana in anul 2017, cand au redeschis ancheta si i-au supus testului cu detectorul de miciuni, politistii i-au banuit pe cei doi de crima.

Cum a ajuns fetita in Rusia ramane inca un mister. Yulia a povestit ca si-a adus aminte, la un moment dat, ca era undeva intr-un tren, alaturi de doi oameni, un barbat si o femeie. Politistii banuiesc ca fata a fost rapita de cei doi care au dus-o departe.

“20 de ani inseamna o viata de om, dar noi nu ne-am pierdut niciodata speranta. Am crezut tot timpul ca fiica mea este in viata. Intr-un final, ne-am regasit”, a declarat mama tinerei.

Citeste si articolul :   Un primar din Rusia a pierdut alegerile in fata femeii de serviciu din Primarie

“Regasirea a fost extrem de emotionanta. Nimeni nu putea sa scoata o vorba, am plans de ne-am umflat, dar am fost bucurosi. Nu ne mai dadeam drumul din brate. Mama nu-mi dadea drumul, m-a pus chiar sa ma asez in poala, ca si cum as fi fost inca o fetita. Fetita ei. Am stat de vorba pana la 3 dimineata, apoi a trebuit sa ne intoarcem in Rusia, unde ne astepta fetita noastra”, a declarat Yulia.

Inainte de a pleca, insa, tanara s-a plimbat cu tatal sau pe peronul statiei de unde disparuse. In tot acest timp, s-au tinut de mana, iar tatal sau a rugat-o sa-l ierte.

Dupa disparitia fetei, parintii au mers zile la rand in gara, au luat zeci de trenuri, in toate directiile, incercand sa o gaseasca. Au cautat in casele din jur, chiar si in cele parasite, in magazine, in cladiri abandonate, chiar si in fantani.

“A fost extrem de dureros, in toti acesti ani, sa nu stim ce s-a intamplat cu fetita. Nu stiam ce sa mai facem, cu cine sa mai vorbim, unde sa mai mergem si sub ce sa o mai cautam. Intr-un final, ne-am mutat si din casa. Nu mai puteam sa stam intre acei pereti, ni se parea tot timpul ca o auzim cum alearga prin casa si rade. Mai mult, detestam zona aceea si uram tot ce avea legatura cu gara aceea blestemata”, a mai declarat mama fetei, Lyudmila.

Autor