Gigi Becali l-a sunat pe Marcel Vela. Ce spune patronul FCSB despre ministrul de interne!

Latifundiarul din Pipera lauda initiativa ministrului de Interne Marcel Vela de a le permite credinciosilor sa ia Lumina in noaptea de Inviere.

Gigi Becali este cunoscut ca un aprig sustinator al Bisericii Ortodoxe Romane si a comentat la ProX scandalul in care a fost implicat ministrul de Interne Marcel Vela, care a ajuns la un acord cu BOR, in urma caruia credinciosii din Romania sa poata sa ia Sfanta Lumina in noaptea Invierii. Acesta a catalogat initiativa lui Vela ca un gest de curaj.

Publicitate

“Vela a facut marturisire si mucenicie. Daca va fi dat afara si nu va da inapoi, va fi mucenicie. Daca va da inapoi, isi va pierde toata demnitatea lui. Noi nu avem nevoie neaparat de Lumina. Daca e interzis de autoritati, o primim si in autoizolare de la Hristos. Dupa ce ca am pierdut toata credinta si dragostea, ne luau si mica asta jerfa, sa mergem putin pana la Biserica. Cea mai mica, cat sa coboare omul pana jos la bloc, daca si asta o luam, inseamna ca vrem sa pierdem toata credinta. Ei nu vad statistica? Sa se uite pe harta sa vada cati au murit la noi si cati au murit in rest.

Iohannis e un om cuminte. Il rog sa ne lase sa facem traditiile noastre crestine. El nu stie, nu e un om rau. Sa ne lase sa respectam traditia. Normal ca are intentii bune, ce presedinte sa nu aiba? Eu l-am sunat pe Vela, dar are telefonul inchis. Am vrut sa ii zic ca a facut marturisire. Mare lucru. Daca da inapoi nu vreau sa il mai vad in viata mea”, a declarat patronul FCSB, potrivit romaniatv.net

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.